Δύσκολη έξοδος για ΑΠΟΕΛ στο Ντραγκάο

Στην Πορτογαλία θα δοκιμαστεί ο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη (19/10) κόντρα στην Πόρτο, στην δυσκολότερη μέχρι στγμής δοκιμασία του στους ομίλους του Champions League. Από τα υπόλοιπα ματς της δεύτερης ημέρας της 3ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Βελοντρόμ ανάμεσα στην Μαρσέιγ και την Αρσεναλ για τον όμιλο του Ολυμπιακού,

ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η κυπριακή ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, όμως κόντρα στους Δράκους θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σαχτάρ φιλοξενεί τη Ζενίτ, με τους ουκρανούς να ψάχνουν τη νίκη που θα τους βάλει και πάλι σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στον 5ο όμιλο, η Τσέλσι έχει την ευκαιρία, φιλοξενώντας την Γκενκ στο Στάμφορντ Μπριτζ, να ξεφύγει από τους διώκτες της, την ώρα που η δεύτερη του ομίλου Μπάγερ θα αντιμετωπίσει στο Μεστάγια τη Βαλένθια, με τους ισπανούς να μετρούν δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί κόντρα στην Ντόρτμουντ και θέλουν μόνο νίκη για να διατηρήσουν ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο Βελοντρόμ, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Αρσεναλ και έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου, με τους Κανονιέρηδες πάντως να έχουν αποδείξει στο Ντόρτμουντ ότι παραμένουν σκληρά καρύδια, παρά την αποδυνάμωσή τους στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τέλος, στον 8ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού τα δύο τεράστια φαβορί, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, φιλοξενούν τα δύο αουτσάιντερ, Βικτόρια Πλτσεν και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από νίκες των γηπεδούχων θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης ημέρας της 3ης αγωνιστικής:
5ος όμιλος
21:45GR Τσέλσι - Γκενκ
21:45GR Βαλένθια - Μπάγερ Λεβερκούζεν

6ος όμιλος
21:45GR Μαρσέιγ - Αρσεναλ
21:45GR Ολυμπιακός - Ντόρτμουντ

7ος όμιλος
21:45GR Σαχτάρ - Ζενίτ
21:45GR Πόρτο - ΑΠΟΕΛ

8ος όμιλος
21:45GR Μίλαν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ
21:45GR Μπαρτσελόνα - Βικτόρια Πλτσεν

Keywords
Τυχαία Θέματα