Αλέγκρι: Νιώθω τυχερός με Ιμπραΐμοβιτς

12:32 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο να πάει το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού υπογράμμισε πόσο τυχερός αισθάνεται που έχει στο ρόστερ τον Σουηδό επιθετικό, να ξεκαθαρίζει πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θέλει να μείνει στην Μίλαν.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει δηλώσει ότι αγαπά την Μίλαν και ευτυχώς για εμάς έχει επίσης

πει ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχω τον Ίμπρα και τον Τιάγκο Σίλβα και είμαι πολύ τυχερός για αυτό, χωρίς να μειώνω τους άλλους που έφυγαν".
Για την αποχώρηση του Φίλιπο Ιντζάγκι, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Ο Ιντζάγκι για ακόμα μια φορά έδειξε το πόσο επαγγελματίας είναι και πέρα από αυτό νομίζω πως ήταν ο καλύτερος τρόπος να αποχωρήσει από την Μίλαν και ίσως να κλείσει την καριέρα του. Ήταν ένα όμορφο δώρο, ένα ωραίο γκολ. Παρά το γεγονός ότι είχε κάποιους τραυματισμούς, έχει μια ποιότητα που δύσκολα βρίσκεις σε άλλους επιθετικούς σε Ιταλία και Ευρώπη. Είναι λογικό όταν είσαι παίκτης να θέλεις να νιώθεις σημαντικός και να αγωνίζεσαι. Όμως από την άλλη, υπάρχει πάντα ένας προπονητής που πρέπει να κάνει επιλογές. Ευχαρίστησα τον Ιντζάγκι και όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν για τελευταία φορά με την Μίλαν για όσα μου έδωσαν αυτά τα δυο χρόνια και για την βοήθεια τους την πρώτη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα