Συμμαχία Βρετανών για το EURO 2020

12:04 15/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την διοργάνωση του EURO 2020 λήγει τα μεσάνυχτα της 15ης Μαΐου και, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Σκωτίας και της Ουαλίας βρίσκονται σε επαφές προκειμένου να καταθέσουν κοινή υποψηφιότητα.
Μάλιστα επειδή πλέον τα τελικά του EURO θα διεξάγονται με 24 ομάδες θα χρειαστούν παραπάνω γήπεδα και για αυτό γίνεται προσπάθεια ώστε και η Ιρλανδία να συμμετάσχει στην κοινή υποψηφιότητα.

Οι άνθρωποι των Ομοσπονδιών της Ουαλίας και της Σκωτίας δεν επιβεβαιώνουν ούτε διαψεύδουν τα δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας μόνο πως υπάρχουν συζητήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί έχει ξεκαθαρίσει πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα της Τουρκίας για το EURO 2020 υπό την προϋπόθεση βέβαια πως η γειτονική χώρα δεν αναλάβει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια χρονιά. Για την διοργάνωση της τελικής φάσης του EURO 2020, υποψηφιότητες είναι πολύ πιθανόν να καταθέσουν το Αζερμπαϊτζάν μαζί με την Γεωργία αλλά και το Βέλγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα