Αλαφούζος: Όχι άλλη κοροϊδία

11:22 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε επικοινωνία του με φίλους του Παναθηναϊκού μέσω Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος ρωτήθηκε για την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον επιχειρηματία να βρίσκει ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει πως είναι πρόθυμος να συζητήσει και με τον πρίγκιπα Φεϊζάλ και με όποιον άλλο σοβαρό, όπως είπε, επενδυτή υπογραμμίζοντας πως δεν θα ανεχτεί την κοροϊδία.
Πιο συγκεκριμένα για το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ο Αλαφούζος

τόνισε: "Σας διαβεβαιώνω πως μόλις μας ζητήσει συνάντηση ο πρίγκιπας ή όποιος άλλος ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής θα ανταποκριθούμε... Εγώ σαν Παναθηναϊκός και προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να με κοροϊδεύουν. Θέλουμε να δούμε επενδυτή! Όχι άλλη κοροϊδία!".
Για το θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην τεχνική ηγεσία ο Αλαφούζος επεσήμανε πως "είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με τον κ. Φερέιρα. Ελπίζω να τελειώσουμε την άλλη εβδομάδα! Μεθοδικά ξανά χτίζουμε τον ΠΑΟ!".
Κάποια στιγμή φίλος του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον Αλαφούζο να δώσει την ομάδα στον Παναθηναϊκό για να μην γίνει το όνομα του σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Θύρας 13 με τον επιχειρηματία να του απαντά: "Έχετε δει προσφορά από κάποιον πρίγκιπα; Ή μήπως έχετε δει κανέναν μέτοχο να μπαίνει στην ΑΜΚ; Αν μου διαφεύγει κάτι...".

Keywords
Τυχαία Θέματα