«Καθάρισε» σε 12 λεπτά η Αργεντινή (VIDEO)

10:46 3/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Μονουμένταλ" του Μπουένος Άιρες η Αργεντινή χρειάστηκε 12 λεπτά για να κυριαρχήσει του Εκουαδόρ επικρατώντας με 4-0 για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Στο 20ο λεπτό, ο Σέρχιο Αγκουέρο έκανε το 1-0 και με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έκανε το 2-0 και πριν περάσουν δυο λεπτά ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε το τρίτο γκολ της Αργεντινής αφιερώνοντας το στο παιδί που περιμένει. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο ημίχρονο, στο 76ο λεπτό, ο Άνχελ Ντι Μαρία. Έτσι η

Αργεντινή βρίσκεται στην κορυφή έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ουρουγουάη που ακολουθεί με 8 βαθμούς.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Σέρχιο Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Κλεμέντε Ροντρίγκες, Γκάγκο, Μαστσεράνο, Ντι Μαρία (83' Μάξι Ροντρίγκες), Μέσι, Αγκουέρο (63' Σόσα), Ιγκουαΐν (74' Λαβέτσι).
ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Αλεξάντερ Ντομίνγκες, Ατσιλιέρ, Χουάχουα, Χάιρο Κάμπος, Βάλτερ Αγιοβί, Κινιόνες, Νομπόα, Σαριτάμα (40' Χάιμε Αγιοβί), Αντόνιο Βαλένσια, Κριστιάν Σουάρες (46' Χέφερσον), Κριστιάν Μπενίτες (84' Ιμπάρα).

Σοκ στα τελευταία λεπτά για την Ουρουγουάη στο Μοντεβιδέο καθώς στο 84ο λεπτό ο Γκοντίν με αυτογκόλ χάρισε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην Βενεζουέλα με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι και κάτοχοι του Κόπα Αμέρικα προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό με τον Ντιέγκο Φορλάν αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος και έτσι βρίσκονται πλέον δυο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αργεντινή αλλά με αγώνα λιγότερο.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Λουγκάνο (78' Κοάτες), Γκοντίν, Μαρτίν Κάσερες, Ντιέγκο Πέρες (75' Άλβαρο Γκονσάλες), Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Περέιρα, Φορλάν, Λουΐς Σουάρες, Καβάνι.
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Βέγκα, Αμορεμπιέτα, Βισκαρόντο, Ρομπέρτο Ροσάλες, Σιτσέρο, Αράνγκο, Ντι Τζόρτζι, Ρινκόν, Σέιχας (88' Περόσο), Φέλτσερ (55' Νικολάς Φεντόρ), Ροντόν.

Εκτός από την Αργεντινή, την ισοπαλία της Ουρουγουάης με την Βενεζουέλα εκμεταλλεύτηκε και η Χιλή η οποία με γκολ των Αράνγκις στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και του Βιντάλ στο 83ο λεπτό επικράτησε με 2-0 της Βολιβίας εκτός έδρας και είναι μόνη δεύτερη με 9 βαθμούς.
ΒΟΛΙΒΙΑ: Βάκα, Λουίς Γκουτιέρες, Λουίς Γκουτιέρες, Κριστιάν Βάργκας, Ριβέρο, Χασμάνι Κάμπος (57' Ρούντι Καρντόσο), Τσουμασέρο, Εσκομπάρ (73' Πένια), Βάλτερ Φλόρες, Άρσε, Πεδριέλ (70' Ανταβέρις).
ΧΙΛΗ: Μπράβο, Μανουέλ Ντίας, Κοντρέρας, Οσβάλντο Γκονσάλες, Χοσέ Ρόχας, Μένα, Ματίας Φερνάντες (74' Λουΐς Φιγκερόα), Βιντάλ, Αράνγκις (88' Λεάλ), Αλέξις Σάντσες, Σουάσο (78' Εντουάρντο Βάργκας).

Keywords
Τυχαία Θέματα