«Ακόμα καλύτερη πορεία»

16:41 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ψηλά βάζει τον πήχη στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ ο Απόλλωνας Πατρών, όπως παραδέχθηκε ο Ανδρέας Μολφέτας.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τις έως τώρα κινήσεις του Απόλλωνα Πατρών, εν όψει της νέας χρονιάς: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος. Ήταν προγραμματισμένο από το ξεκίνημα

του καλοκαιριού να συμπληρωθεί τόσο νωρίς το ρόστερ μας. Βασικά, είχαμε ολοκληρώσει πολύ πιο νωρίς από την περίοδο που έγιναν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις όλες τις κινήσεις μας».

Για τον προγραμματισμό του Απόλλωνα Πατρών: «Όλα τα θέματα έχουν δρομολογηθεί. Μπορεί η προετοιμασία μας να ξεκινάει στα μέσα Αυγούστου, ωστόσο και αυτήν τη στιγμή να έρθει ένας Αμερικανός στην Πάτρα θα εγκατασταθεί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα στην πόλη μας. Τα πάντα είναι έτοιμα: σπίτια, ρουχισμός, το πού θα τρώνε οι παίκτες, τράπεζες, προκαταβολές, τα πάντα. Παράλληλα, προχωρήσαμε και σε σημαντικές ανακαινίσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, τόσο στο κυρίως γήπεδο όσο και στο βοηθητικό, προκειμένου τη νέα σεζόν να είμαστε ακόμα καλύτεροι και σε αυτόν τον τομέα».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Πατρών στο νέο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ: «Εμείς δεν το κρύβουμε ότι θέλουμε να έχουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι. Παράλληλα, από ό,τι ακούω και από τον κόουτς, τον Νίκο Βετούλα, θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα πολλά νέα πατρινόπουλα που έχουμε πλέον στο ρόστερ μας».

Για τους φιλάθλους του Απόλλωνα Πατρών: «Απευθύνω κάλεσμα και στον κόσμο του Απόλλωνα. Θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια και την αγάπη όλων των Απολλωνιστών. Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δεν γίνεται τίποτα. Ο Απόλλων είναι συνυφασμένος με την Πάτρα. Θέλουμε σε κάθε σπίτι πατρινού να υπάρχει και μια φωτογραφία του Απόλλωνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα