Μπακαούκας: Νίκες παντού και νταμπλ

15:21 26/7/2013 - Πηγή: AEK365

Να "δέσει" η ομάδα, ώστε να κερδίζει εντός και εκτός έδρας έχοντας ως στόχο της την κατάκτηση του νταμπλ, έθεσε ως χρονικούς στόχους για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ο Χριστόφορος Μπακαούκας. Με αφορμή την κλήρωση της Α1, ο αρχηγός μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» και ξεκαθάρισε ότι με βάση τις μεταγραφές που έχουν γίνει η ΑΕΚ θα πρέπει και φέτος να τα σηκώσει όλα:
«Δεν έχει σημασία με ποιον θα παίζαμε το πρώτο ματς, αλλά στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε το πρωτάθλημα

και το Κύπελλο. Πρέπει πάνω από όλα να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Έχουν γίνει πολλές μεταγραφές στην ΑΕΚ. Πρέπει να δέσουμε και να προσαρμοστούν οι καινούριοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα και την φιλοσοφία την ομάδας. Είναι έμπειροι όλοι τους και μπορούν να τα καταφέρουν».

Όσον αφορά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Διομήδη Άργους, ΠΑΟΚ και Δούκα, ο Μπακαούκας σχολίασε: «Δεν παίζει κανένα ρόλο που έχουμε όλα τα ντέρμπι εκτός έδρας στον πρώτο γύρο. Με την ομάδα που έχουμε φτιάξει, πρέπει να πάρουμε όλα τα ματς. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας, θα πρέπει να κερδίζουμε. Εγώ θέλω από την μεριά μου να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να έρθει στο γήπεδο και να δει την καινούρια ομάδα που έχει φτιάξει ο κ. Λαζόπουλος».
Για την πρεμιέρα στην Κατερίνη κόντρα στον Αρχέλαο και την παρουσία εκεί του Γιώργου Ασαρίδη και του Παναγιώτη Σαμλίδη, τόνισε: «Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Περάσαμε καλές στιγμές με την ΑΕΚ. Αυτά τα παιδιά βοήθησαν σε δύσκολες εποχές, με πολλά προβλήματα και μάλιστα πήραμε και το Κύπελλο στις Σέρρες. Από εκεί και πέρα, όταν θα μπούμε στο γήπεδο, θα πρέπει να κερδίσουμε και μετά θα είμαστε πάλι φίλοι».

Καταλήγοντας σχολίασε τις κουβέντες που γίνονται για το πως θα χωρέσει φέτος ο «Μπάκα» μαζί με τον Σάββα Καρυπίδη: «Αυτό που έχω μάθει εγώ, είναι να κάνω τη δουλειά μου. Όλα αυτά τα χρόνια βοηθούσα πάντα την ομάδα να είναι άκρως συνεπής και να πάρει τίτλους. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μας, ξέρει το πως θα μας χωρέσει. Εγώ δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Ο στόχος μου είναι η ομάδα να κερδίζει, πάνω από όλα. Εγώ ότι μου πει ο προπονητής μου, θα το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα