Αιώνιος…χαρτοπόλεμος

19:27 1/12/2011 - Πηγή: AEK365

«Αιώνιος» χαρτοπόλεμος. Ο τίτλος αυτό είναι ο ιδανικός εάν δούμε τις αντιδράσεις των δύο ΠΑΕ όσον αφορά το θέμα επαναφοράς του Δημήτρη Καλόπουλου στον διαιτητικό πίνακα της Σούπερ Λίγκα. Η απόφαση της ΚΕΔ/ΕΠΟ ήταν αλλοπρόσαλλη αν σκεφτεί κανείς πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε δεχθεί ποινική δίωξη αφού το όνομά του εμπλεκόταν στην υπόθεση με τα «στημένα». Σα να μην έφτανε αυτό οι δύο μεγάλες, θεωρητικά, ομάδες της Σούπερ Λίγκα δημοσιεύουν ανακοινώσεις οι οποίες κατακρίνουν η μία το περιεχόμενο της άλλης. Η σοβαρότητα λείπει από τον τρόπο σκέψης τους, αφού το περιεχόμενο των ανακοινώσεων μειώνει

την αντίληψη όσων τις διαβάζουν.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «δεν μας έπαιξες όπως μας άρεσε, θα σε κυνηγάμε μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι», θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κατακρίνει σε απόλυτο βαθμό τις... διαμαρτυρίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά το περσινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη που τυχαίνει να το διαιτήτευε ο Δημήτρης Καλόπουλος. Μέσα σε αυτή την ανακοίνωση ήθους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, γίνεται λόγος και για πλύση εγκεφάλου του κόσμου από την πλευρά των «πρασίνων» μέσω των ΜΜΕ. Επίσης γίνεται λόγος και τον ενδιαφερόμενο επενδυτή για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο το επίπεδο.

Το...έργο συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό να απαντάει άμεσα, δημοσιεύοντας από την πλευρά του κείμενο με τα όσα ειπώθηκαν στον κύκλο του Παναθηναϊκού με το οποίο σχολιάζει, με καυστικό τρόπο, στα όσα αναφέρθηκε ο Ολυμπιακός. Το θέμα είναι πως οι δύο αυτές ομάδες δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και η διαμάχη, μέσω ανακοινώσεων, υποτιμά κατά πολύ τη νοημοσύνη μας.

Διαβάστε αναλυτικά και θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σχολιάσει την τοποθέτηση του κ. Καλόπουλου στους πίνακες των διαιτητών όπως, σεβόμενη τους κανονισμούς, δεν σχολίασε και την αδικαιολόγητη απουσία του, για ένα ολόκληρο δεκάμηνο, από αυτούς.

Δεν πρόκειται όμως να αφήσει να περάσει ασχολίαστο το λιβελογράφημα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος κρατάει την πένα ή το πληκτρολόγιο που το συνέγραψε ( ο Πρόεδρος ή ο μεγαλομέτοχος της υπό πώληση Π.Α.Ε.) είναι σαφές ότι αποσκοπεί σε ένα και μόνο, την χειραγώγηση μέσω της ηθικής και ψυχολογικής τρομοκράτησης των διαιτητών, των ποδοσφαιρικών παραγόντων, της Ε.Π.Ο. και της Κ.Ε.Δ.

Το μήνυμα απλό : «δεν μας έπαιξες όπως μας άρεσε, θα σε κυνηγάμε μέχρι να πατήσεις μαύρο χιόνι». Για αυτό το λόγο και μία απόφαση της Κ.Ε.Δ. για την επαναφορά ενός διαιτητή, μετά από δέκα μήνες, την έκαναν μείζον εθνικό θέμα, το οποίο διόγκωσαν οι ίδιοι σε βαθμό υστερίας και το προέβαλαν κατ επανάληψη από τα φίλα προσκείμενα MEGA και STAR -κάνοντας συστηματική πλύση εγκεφάλου- για να φτάσει το μήνυμα παντού και όχι μόνο στα αυτιά της Ε.Π.Ο. τα οποία ούτως ή άλλως είναι αρκετά προσεκτικά στις επιθυμίες της πράσινης διοίκησης .

Στο φετινό ντέρμπ

Keywords
Τυχαία Θέματα