Άγονα... Περιβόλια

20:18 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Γήπεδο Περιβολιών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας

Μετά από ένα μέτριο και μοιρασμένο ματς Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν αλλά ούτε και να ικανοποιήσουν τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Πάντως μετά από τρεις αγωνιστικές αμφότερες οι ομάδες παραμένουν αήττητες.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς πήρε τα ινία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και στο 8' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Επστάιν βγήκε μόνος του με τον Κηπουρό αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Επτά λεπτά μετά ο Μπέλιτς έπιασε από κοντά την κεφαλιά αλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Δημούτσος στο 34' είχε ένα καλό σουτ και στο 38' ο Σουμπίνιο από καλή θέση έπιασε την καρφωτή κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα και στο 54' απείλησε με σουτ του Μαραγκουδάκη. Στο 68' ήταν η σειρά του Κάλαϊτζιτς να δοκιμάσει τον πόδι του με τον Ιτάνζ να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά μετά ο Αναστασάκος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος (82'Μαρτσάκης), Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Καλάιτζιτς (77'Γκονσάλες), Ουκάρ, Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν (87'Καραγκούνης), Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (70'Κούτσι), Δημούτσος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο (72'Πίτου Γκαρθία).

Keywords
Τυχαία Θέματα