Απίστευτη αποβολή στη Μπουντεσλίγκα!

19:37 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σάμπολτς Χούστι σκόραρε με θεαματικό ψαλίδι και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης!
Ο διαιτητής Ντένιζ Αϊτέκιν φρόντισε να μετριάσει τη χαρά στον παίκτη των γηπεδούχων, καθώς αρχικά του έδειξε κίτρινη κάρτα για το γεγονός ότι έβγαλε τη φανέλα του για να πανηγυρίσει και αμέσως μετά έβγαλε από το τσεπάκι του και άλλη κίτρινη κάρτα για τον ίδιο παίκτη αυτή τη φορά επειδή είχε επιλέξει να γιορτάσει το τέρμα του πηδώντας πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες για να βρεθεί κοντά στους φιλάθλους.
Οι δύο

κίτρινες κάρτες έγιναν αυτόματα κόκκινη και αποβολή για τον "ήρωα" του Αννόβερου... "Ήξερα ότι θα αντίκρυζα κίτρινη κάρτα επειδή έβγαλα τη φανέλα. Δεν περίμενα όμως διπλή τιμωρία. Όταν πετυχαίνεις ένα τόσο σημαντικό γκολ στο τελευταίο λεπτό, η αδρεναλίνη είναι στο μάξιμουμ", τόνισε ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός , και πρόσθεσε: "Εγώ ήθελα μόνο να πανηγυρίσω με τους οπαδούς, δεν έκανα τίποτα άσχημο. Ο κανονισμός είναι ηλίθιος, είναι γελοίος. Εμείς οι ποδοσφαιριστές παίζουμε για να μεταδίδουμε συναισθήματα και όμως συμβαίνουν τέτοια πράγματα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα