Και τώρα δουλειά για το νταμπλ

20:08 16/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με τεράστιες δυνατότητες κι αυτό είναι κάτι που δεν χρειάζεται επεξήγηση, αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές των οπαδών με τις ξεχωριστές της εμφανίσεις και τις επιτυχίες που έχει φέρει στον σύλλογο. Γι΄αυτό η Ένωση μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Διομήδη Άργους και στη ρεβάνς με 30-29, ωστόσο με αρκετή δουλειά και πείσμα είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες και να φτάσει γρήγορα. Ο αγώνας στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού ήταν αρκετά καλός με την ομάδα του Γιάννη

Αρβανίτη να προσφέρει καλύτερο θέαμα σε σχέση με αυτό του πρώτου αγώνα στη Νέα Κίο. Το ενθαρρυντικό βέβαια είναι η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Οι οπαδοί της Ένωσης έδωσαν δυναμικό «παρών» και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα καυτό κλίμα, δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το ματς

Η ομάδα της ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο με περισσότερη κινητικότητα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της Νέας Κίου. Η Ένωση έδειξε να πατάει καλύτερα στο παρκέ και μάλιστα με είχε αρκετές καλές αμυντικές και επιθετικές λειτουργίες, κάτι στον περασμένο αγώνα ήταν κάτι που χρειαζόταν βελτίωση και από ότι φάνηκε στην πορεία της στοίχισε αρκετά. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο και σε κάποια σημεία, όντως απαντούσαν εύκολα στις ευκαιρίες και τα γκολ της ομάδας του Άργους. Μάλιστα το προβάδισμα με δύο γκολ (9-7), έδωσε αρκετές ελπίδες για μια καλή εμφάνιση που θα φέρει τη νίκη. Κάποια λάθη όμως και κάποια σημαντικά γκολ που πέτυχε ο Διομήδης έφεραν την ΑΕΚ πάλι πίσω στο σκορ μέχρι και το ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με 12-16
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο με αυτό το πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να βρει κάποιες λύσεις στην επίθεση με σκοπό να πάρει το προβάδισμα που θα της έδινε μια σημαντική νίκη-ψυχολογίας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ παράλληλα θα χαροποιούσε και τον κόσμο που έδωσε βροντερό «παρών» στο κλειστό του Ιωνικού, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν και ανά διαστήματα, ώστε να το πετύχουν, ωστόσο η ασφυχτική άμυνα των φιλοξενούμενων δεν τους έδωσε τη δυνατότητα με αποτέλεσμα η ομάδα του Άργους να διατηρεί το πλεονέκτημά της (21-26). Ένα σερί της ΑΕΚ, όμως προς το τέλος του αγώνα (27-28) έδωσε ελπίδες για την αποφυγή της ήττας χωρίς αποτέλεσμα, όμως, αφού το 29-30 άφησε μια πικρή γεύση.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς , Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούνγκοβνιτς, Μαραγκός3 , Σαμαράς7 , Κοντούλης, Σπέντζος, Δεληγιάννης 5, Μαστρορογιάννης5 , Καραιβάνοφ , Τάσκοβιτς5.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8 , Γεωργιάδης2 , Γιαννόππουλος1 , Μπαλώμενος3, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης1 , Οικονόμου, Αλβανός5 ,Ναουμίδης, Τσαούσης3, Παπαδιονιονυσίου5 , Κουρέτας, Παπαδόπουλος1 , Χερουβείμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα