Αυτός είναι ο Βάλτερ (VIDEO)

09:28 2/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μία από τις περιπτώσεις παικτών που εντυπωσίασαν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, στο ταξίδι του στην Βραζιλία, είναι ο γκολκίπερ της Κορίνθιανς, Βάλντερ Λεάντρο Καπελόζα Αρτούνε ή όπως είναι πιο γνωστός στην χώρα της Σάμπας, Βάλτερ. Ο 28χρονος, γεννημένος στο Σάο Πάολο στις 18 Νοεμβρίου του 1987, μετακόμισε το 2013 από την Ουνιά Μπαρμπαρένσε (έχει αγωνιστεί επίσης στις: Ιράτι, Ρίο Μπράνκο, Λοντρίνα, Κορινθιάνα Παραναένσε, Καχίας και στην Ζαού), στην Κορίνθιανς και από τότε μετράει συνολικά 23 συμμετοχές, με τις 4 εξ αυτών να είναι τη φετινή περίοδο.

Ο ύψους 1,88 Βραζιλιάνος

γκολκίπερ, μπορεί να μην είναι ο βασικός τερματοφύλακας του βραζιλιάνικου συλλόγου, θέση που έχει «κλειδώσει» από τον Κάσιο, ωστόσο έχει πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής τα χρόνια που βρίσκεται εκεί. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας που κάθε χρόνο θέλει να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Ο Βάλτερ, στην μέχρι τώρα καριέρα του, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε σύλλογο εκτός συνόρων και αν τελικά η ΑΕΚ κινηθεί για την απόκτησή του και ολοκληρώσει τη μεταγραφή, τότε θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα του δώσει το... διαβατήριο για να φύγει μακριά από την πατρίδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα