«Ο Σαββίδης έχει βάλει 55 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ»

09:16 2/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όπως υποστήριξε ο ορκωτός λογιστής Δημήτρης Ζιγκερίδης ο οποίος σημείωσε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει βάλει στην ομάδα το ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ
Σε δηλώσεις του στον ARENA FM, ο ορκωτός λογιστής Δημήτρης Ζιγκερίδης τόνισε: "Έχουμε έναν άνθρωπο που μαζί με αυτή την καταβολή θα έχει βάλει 55 εκατομμύρια ευρώ και αυτό είναι απίστευτο. Όταν αποχώρησα από τον Ερασιτέχνη υπήρχαν οφειλές μετά τον

Γούμενο και ήρθε ο άνθρωπος και ξεπεράστηκαν όλες οι οφειλές. Αν δεν είσαι εξοφλημένος στις υποχρεώσεις σου, εχεις πρόβλημα και με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα θέμα. Τα χρήματα που ακούγονται έχουν μπει, αυτό είναι βέβαιο. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος, γιατί ίσως κάποια χρήματα... πετάχτηκαν. Δεν ήρθαν πολλοί παίκτες περιουσιακά στοιχεία όπως ο Βιεϊρίνια και έγιναν άστοχες κινήσεις. Πρέπει να μπει μια νέα φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ με νέους παίκτες που μπορούν να πουληθούν. Το ποδόσφαιρο είναι μια επιχείρηση και έτσι πρέπει να το βλέπουν στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, μπαίνουν και τα παιδιά του τώρα και πρέπει να έχει και την πλήρη διοικητική ευθύνη πλέον. Χρειάζεται μια πλήρης διοικητική οργάνωση και να αναλάβει ο Ιβάν Σαββίδης που βάζει λεφτά. Αν πληρωθούν τα χρέη, μετά ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστά τίποτα και θα γίνει ένα καθαρό μαγαζί, αξιοζήλευτο σε Ελλάδα και Ευρώπη".
Ο ορκωτός λογιστής μίλησε επίσης
-Για το τι σημαίνει η ρύθμιση των χρεών για τον ΠΑΟΚ και όλες τις επιχειρήσεις: "Χιλιάδες δημότες μας χρωστάνε και η ρύθμιση είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Τα νοικοκυριά επιβιώνουν με τεράστιες δυσκολίες".
-Για το αν είναι φωτογραφική η ρύθμιση για τον ΠΑΟΚ: "Το έχουμε πει πολλές φορές πως η ρύθμιση οφειλών δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά όλες τις επιχειρήσεις της χώρας. Υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν και δίνεται λύση. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική ρύθμιση προς τον ΠΑΟΚ. Οι άλλες ρυθμίσεις δεν είχαν ικανοποιήσει όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και για αυτό ο ΠΑΟΚ περίμενε αυτή την ρύθμιση. Θυμόμαστε όλοι τις αντιδράσεις που είχαν υπάρξει στην ανακοίνωση της προηγούμενης ρύθμισης".

Keywords
Τυχαία Θέματα