Το «limit up» της ΑΕΚάρας και οι μεταγραφές

08:25 2/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το πλήρες κείμενο της μήνυσης που κατατέθηκε σε Κασάμι και Περέιρα δημοσιεύει η εφημερίδα, η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά: «Πως αποδεικνύεται η καταπάτηση του φίλαθλου πνεύματος, αλλά και η προσβολή της τιμής, της υπόληψης και της αξιοπρέπειας των θεατών, από τις άσεμνες, χυδαίες και προκλητικές χειρονομίες του προπονητή και του παίκτη του Ολυμπιακου». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται και στους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, όπως τους εντόπισε ο Μπράνκο

Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία και αυτοί είναι οι γνωστοί, Λούκα και Κρισλάν, αλλά και ο γκολκίπερ της Κορίνθιανς, Βάλτερ.

SPORTDAY

Με τα μεταγραφικά ασχολείται η εφημερίδα η οποία τονίζει: «Αυτούς θέλει» και αναφέρεται φυσικά στις επιλογές του Μιλοβάνοβιτς από τη βραζιλιάνικη αγορά, όπως τις αποκάλυψε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παράλληλα, η εφημερίδα κάνει θέμα στους «ωραίους και τους μοιραίους» της φετινής σεζόν.

LIVE SPORT

Βασικό θέμα της εφημερίδας είναι η ΑΕΚ η οποία ασχολείται με την προσπάθεια ένταξης της Ένωσης στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚαρα έκανε το limit up» και σημειώνοντας: «Τεράστιο ατού για την εντυπωσιακή είσοδο στην Elite του Λονδίνου ήταν τα μηδενικά χρέη και η κερδοφορία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ την ώρα που στενάζουν όλες οι ομάδες της Ευρώπη». Από εκεί και πέρα η εφημερίδα στέκεται στο ταξίδι των Μελισσανίδη, Δέδε και Αγγελόπουλου στην Αγγλία για σεμινάριο της Elite, όπως και στα κέρδη 1 εκατ. ευρώ στον ισολογισμό, για πρώτη φορά στη ιστορία της.

GOAL

Για τους μεταγραφικούς στόχους εκ Βραζιλίας κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία κάνει λόγο για «κλειδωμένες» αποφάσεις, με τους Λούκα και Κρισλάν να είναι οι παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί η ΑΕΚ. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για εναλλακτικές επιλογές, ενώ τονίζεται πως υπάρχουν επιλογές και για τις υπόλοιπες θέσεις, πέραν του μεσοεπιθετικού και του φορ. Αναφορά γίνεται και στο θέμα του γηπέδου, με την εφημερίδα να σημειώνει: «οι 30 ημέρες που χτίζουν την Αγιά Σοφιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα