Αυτοκτόνησε η Ρεάλ, δυνατά πλέον η Μπάρτσα!

23:58 7/5/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Η Ρεάλ έκανε χαρακίρι, έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ και ουσιαστικά αποχαιρετά τον τίτλο. Παράλληλα έχασε και τον Ρονάλντο, που αποχώρησε τραυματίας και πλέον η Μπαρτσελόνα με 2 νίκες (η μία θα πρέπει να είναι με την Ατλέτικο στο Καμπ Νου) σηκώνει την κούπα!

Μόλις στο 2ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντι Μαρία, ο Βαλιέντε προσπάθησε να διώξει με κεφαλιά,

με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Χάιμε σε εντυπωσιακή επέμβαση, ενώ στο 5' η κεφαλιά του Γκέρα, πέρασε μόλις άουτ. Στο 9ο λεπτό ο Ρονάλντο ένιωσε ενοχλήσεις και οι καρδιές στο στρατόπεδο της Ρεάλ έφυγαν από τη θέση τους. Τελικά ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε από τον Μοράτα, ενώ στο επόμενο λεπτό το ψαλιδάκι του Ράμος έφυγε λίγο άουτ. Στο 25ο λεπτό το μακρινό σουτ του Ντι Μαρία πέρασε μόλις άουτ, όπως κι εκείνο στο 30'. Τελικά στο 35ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος με τρομερό απ' ευθείας φάουλ, άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα». Στο 45+1' το βολέ του Ντι Μαρία, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 66ο λεπτό το φοβερό ψαλιδάκι του Γκέρα, έξυσε το δοκάρι της Ρεάλ, ενώ στο 68' ο Χάιμε δεν δυσκολεύτηκε από το πλασέ του Μοράτα. Ωστόσο στο 85ο λεπτό ήρθε το σοκ για τη Ρεάλ. Μετά από κόρνερ ο Οσόριο έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα αφού χτύπησε στην πλάτη του Ιγιαραμένδι και κατέληξε στα δίχτυα των Μαδριλένων.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Πένια, Μίτροβιτς, Βαλιέντε, Ρουκάβινα, Ρούμπιο, Πέρεθ, Όσκαρ (64' Λάρσον), Μπεργκντίχ, Χεφρέν (74' Οσόριο), Γκέρα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Ράμος, Κοεντράο, Πέπε, Νάτσο, Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (73' Ιγιαραμένδι), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (9' Μοράτα), Μπενζεμά (77' Μαρσέλο).

Keywords
Τυχαία Θέματα