Αυτή η ΑΕΚ δεν χάνει ποτέ!

21:46 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ πάλεψε απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα, όπως η Γαλατασαράι, αλλά γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ. Τα κορίτσια της ΑΕΚ έδειξαν αρκετά καλό πρόσωπο, στο τελευταίο σετ και έδειξαν ικανές να μειώσουν για να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους, όμως οι Τουρκάλες πάτησαν στην εμπειρία τους και πήραν μια πολύτιμη νίκη, όπως και το

εισιτήριο που οδηγεί στους «4» του CEV CUP.

Το ματς

Τα επεισόδια που έγιναν λίγο πριν ην έναρξη της αναμέτρησης, όταν και τα ΜΑΤ μπήκαν στην εξέδρα της ΑΕΚ πήγαν πίσω την έναρξη της αναμέτρησης. Αυτό φάνηκε να επηρέασε και την απόδοση των κοριτσιών όταν μετά από 40 λεπτά ξεκίνησε τελικά ο αγώνας. Εκεί η Ένωση προσπάθησε να παλέψει και να βρει λύσεις, όμως δε τα κατάφερε, αφού βρήκε απέναντί της την Καλντερόν. Τα κορίτσια προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην υποδοχή της Γαλατά, όμως κάποιες κρίσιμες επιθέσεις δεν της βγήκαν κι έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Η συνέχεια ήτα καλύτερη για την ΑΕΚ. Τα κορίτσια μπήκαν με ψυχραιμία για να καταφέρουν να φέρουν το ματς στα ίσα και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και κατάφερναν στα πρώτα λεπτά να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο. Όμως στην συνέχεια η Γαλατά σαν πιο έμπειρη ομάδα βρήκε τις λύσεις που χρειάστηκε και μπόρεσε να πάρει μια διαφορά που της έδωσε προβάδισμα με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ οι «κιτρινόμαυρες» μπήκαν με καλύτερους επιθετικούς και αμυντικούς προσανατολισμούς και κατάφεραν να είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Μάλιστα έδειξαν πως μπορούν να μειώσουν στο σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αφού το σερβίς της και η υποδοχή της βελτιώθηκαν αισθητά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειώσουν ακόμα και στον πόντο (17-18). Από εκεί και πέρα οι Τουρκάλες δεν επηρεάστηκαν και αύξησαν την διαφορά τους με αποτέλεσμα να φύγουν με τη νίκη από την Γλυφάδα που τους εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP.

Τα σετ: 10-25, 9-25, 20-25

ΑΕΚ:Παπαφωτίου,Παπαγεωργίου, Σάκκουλα, Τζανακάκη, Κίτσου, Μπορόβιντσεκ, Κις, Ντόγκανιτς, Γκιουζέλη, Κουνάδη, Γκούζου, Ψυλλάκη Ι.

Γαλατασαράϊ:Έρικ, Μίλετιτς, Αλτάι, Μπιλγκί, Χανίκογλου , Οζέκ, Τσετινσαράτς, Αλικάγια, Καλντερόν , Ιλιάσογλου, Λο Μπιάνκο , Ντένκελ

Keywords
Τυχαία Θέματα