Απέδρασε με Σέρεμετ από το Αγρίνιο

21:46 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΓΙΑΧΟΣ (ΧΙΟΥ)

Σπουδαία νίκη κατάφερε να αποσπάσει η Δόξα Δράμας κόντρα στον Παναιτωλικό. Οι Δραμινίτες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες ωστόσο δεν χρειάστηκε αφού σε δύο κόντρα επιθέσεις κατάφεραν να σκοράρουν δις. Σε εκπληκτική βραδιά ο Σέρεμετ ο οποίος δεν άφησε

κανένα περιθώριο στους επιθετικούς του Παναιτωλικού να σκοράρουν.

Μοιραίος παίκτης για τα "καναρίνια" ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι ο οποίος έχασε ένα τετ-α-τετ πριν το 1-0 και ακόμη ένα αμέσως μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Οι προσπάθειες των Αγρινιωτών ήταν πολλές ωστόσο τόσο ο Σέρεμετ όσο και τα δοκάρια δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να φτάσει στο γκολ.

Με αυτή τη νίκη, η Δόξα Δράμας αρχίζει και ελπίζει στην πιθανότητα να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Έντονος και γρήγορος ήταν ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης χωρίς όμως να υπάρχει η κλασική ευκαιρία. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να σκοράρει και ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο της μπάλας και τις πρωτοβουλίες.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ πίεζαν ασφυκτικά την άμυνα της Δόξα Δράμας αλλά μάταια αφού ο Σέρεμετ βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα. Οι Αγρινιώτες είχαν την σπουδαία ευκαιρία να "πάρουν κεφάλι" στο σκορ με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι στο 32ο λεπτό να χάνει την ευκαιρία απέναντι από τον Σέρεμετ.

Ο Παναιτωλικός έχανε τις ευκαιρίες και η Δόξα Δράμας ήταν η ομάδα που κατάφερε σκοράρει. Στο 35' η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη βγήκε στην αντεπίθεση με τον Αραβίδη να πλασάρει από μακριά, βλέποντας εκτός εστίας τον Τσενάμο, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Τα "καναρίνια" δεν σταμάτησαν να πιέζουν, εν αντιθέσει, η πίεσή τους έγινε πιο έντονη με αποκορύφωμα το νέο χαμένο τετ-α-τετ του Ονουάτσι 38'.

Τελευταία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο πρώτο μέρος ήταν εκείνη στο 44 όταν εκτελέστηκε το κόρνερ με τον Άντι να πιάνει την κεφαλιά και τον Σέρεμετ να κάνει εκπληκτική επέμβαση.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τους ίδιους ρόλους. Ο Παναιτωλικός απείλησε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ "έκλεισε" στην περιοχή της την Δόξα Δράμας για 10 λεπτά. Ο Ονουάτσι βρέθηκε απέναντι από τον Σέρεμετ για ακόμα μία φορά. Ο Νιγηριανός επιθετικός έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Σέρεμετ να μην μπορεί να κάνει την επέμβαση αλλά την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 53', το δοκάρι λέει για ακόμα μία φορά "όχι" στον Παναιτωλικό. Ο Μουμίν έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ύστερα από σύγχυση με την μπάλα να σταματάει και πάλι στο δοκάρι.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έπαιζαν κυριολεκτικά "μονότερμα" τη Δόξα Δράμας και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη.

Για ακόμα μία φορά η μπάλα "τιμώρησε" τον Παναιτωλικό για τις χαμένες του ευκαιρίες. Στο 80' οι αμυντικοί της Δόξα Δράμας έδιωξαν το κόρνερ του Παναιτωλικού με τον Λίμα να φεύγει στην αντεπίθεση να σκοράρει

Keywords
Τυχαία Θέματα