Αυτή είναι η «μάνα της χρονιάς» από τη Βαλτιμόρη (VIDEO)

23:38 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Είναι αδιαμφισβήτητα η... μάνα της χρονιάς! Η γυναίκα που έσπευσε στους δρόμους της Βαλτιμόρης για να μαζέψει το γιο της που είχε κατέβει στις διαδηλώσεις έχει γίνει διάσημη σε όλο τον κόσμο και φυσικά τα τοπικά μέσα δεν θα μπορούσαν να μην την εντοπίσουν.

Η θρυλική μαμά είναι η Τόγια Γκράχαμ και όταν την ρώτησαν γιατί αντέδρασε έτσι μόλις είδε το γιο της είπε: «Μόλις τον είδα ήξερα ότι βρίσκεται σε μπελάδες. Λειτούργησαν τα μητρικά μου ένστικτα και έτρεξα να τον μαλώσω».

Η Γκράχαμ είναι

μια ανύπαντρη μητέρα με έξι παιδιά και όπως τόνισε θα κάνει τα πάντα για να τα προστατέψει.

«Μόλις τον είδα έπαθα σοκ. Ήμουν θυμωμένη γιατί κανείς δεν θέλει να δει το παιδί του στο δρόμο να κάνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω ο γιος μου να συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, απλά το ελπίζω».

Η ίδια λέει πως δεν τον ήξερε ότι έχει γίνει διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι που πολλοί άρχισαν να γράφουν στο προφίλ του γιου της στο Facebook : «Οι φίλοι και όλοι κάνουν σχόλια και προτρέπουν το γιο μου να μην είναι θυμωμένος μαζί μου αλλά να μου δώσει μια αγκαλιά».

Ο Αστυνομικός επίτροπος της Βαλτιμόρης στη συνέντευξη τύπου υπογράμμισε ότι θα ευχόταν και άλλοι γονείς να είχαν παρόμοια αντίδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα