Συνέχεια στους τελικούς την Πέμπτη

21:14 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το θρίλερ καλά κρατεί στους τελικούς της Α1 Γυναικών, όπου μετά τους τρεις πρώτους αγώνες ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 νίκες του Παναθηναϊκού με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται αύριο το βράδυ (30/4) στον 4ο αγώνα της σειράς.

Στο κλειστό της Κυψέλης (20.00, Novasports 3) ο Παναθηναϊκός

υποδέχεται τον Ολυμπιακό με τις πράσινες να αναζητούν εκ νέου την ισοφάριση προκειμένου να στείλουν την σειρά σε 5ο παιχνίδι και τις ερυθρόλευκες να θέλουν τη νίκη που θα τους χαρίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο τους.

«Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς των τελικών έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι τη σειρά στα ίσια και να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι», είπε ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Ρούσης ενώ από πλευράς των φιλοξενούμενων ο Γιάννης Νικολάκης σχολίασε: ««Το σίγουρο είναι ότι πλέον η ομάδα δεν θα πάει όπως πήγε στο 2ο τελικό. Πλέον ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να τελειώσουμε στην Κυψέλη τη σειρά των τελικών. Θα χρειαστούμε τρία συστατικά γιατί οι ομάδες πλέον γνωρίζονται μεταξύ τους . Η πίστη η ψυχή που θα δείξει ο Ολυμπιακός και η υπομονή. Εύχομαι και ελπίζω να είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα