Ο άνθρωπος που σκότωσε τoν κανίβαλο του Μιλγουόκι μιλά για πρώτη φορά

23:38 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Τζέφρι Ντάμερ (φωτο) θεωρείται ο πιο αρρωστημένος κατά συρροή δολοφόνος στη σύγχρονη ιστορία. Από το 1978 έως και τη σύλληψη του το 1991 σκότωσε 17 νεαρά άτομα. Ο Ντάμερ έκανε πειράματα, διαμέλιζε, έτρωγε, έλιωνα και κρατούσε κομμάτια από τα θύματα στην προσπάθεια του, όπως είπε αργότερα, να νιώθει πάντα κάποιον κοντά του. Συνελήφθη τον Ιούλιο του 1991 και τρία χρόνια αργότερα (τον Νοέμβριο του 1994) δολοφονήθηκε στη φυλακή.

Ο συγκρατούμενος του Κρίστοφερ Σκάρβερ τον σκότωσε με μια σιδερένια μπάρα (μαζί με τον Ντάμερ σκότωσε και τον δολοφόνο Τζέσε Άντερσον). Ο Σκάρβερ μίλησε για πρώτη φορά για τη δολοφονία του "κανιβάλου του Μιλγουόκι" δίνοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη συμπεριφορά του στη φυλακή.

"Έκοψε κομμάτια από το κρέας που τρώγαμε και τους έριχνε κέτσπαπ για να φαίνεται σαν αίμα. Τα άφηνε σε μέρη που ήξερε ότι θα τα βρουν οι κρατούμενοι για να τους τρομάξει. Πέρασε τα όρια με κάποιοθς εκεί μέσα, κρατούμενους και προσωπικό. Κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται στη φυλακή είναι μετανιωμένοι αλλά αυτός δεν ήταν ένας από αυτούς" δηλώνει στην New York Post ο Σκάρβερ.

Όπως τόνισε από την πρώτη στιγμή (το 1992) κρατούσε αποστάσεις από τον Ντάμερ που συχνά είχε φρουρά καθώς είχε προβλήματα με άλλους κρατουμένους. "Ποτέ δεν του απευθύνθηκα γιατί δεν ήθελα να μου κάνουν αρρωστημένα αστεία" τονίζει ο Σκάρβερ που για το πρωινό της 28ης Νοεμβρίου 1994 θυμάται:

"Εγώ ο Ντάμερ και ο Άντερσον καθαρίζαμε τις τουαλέτες χωρίς να μας επιβλέπει κάποιος. Είχα κρατήσει ένα άρθρο για τα όσα έκανε ο Ντάμερ. Γέμιζα έναν κουβά όταν κάποιος με χτύπησε στην πλάτη. Γύρισα και κρυφογελούσαν. Τους κοίταξα στα μάτια αλλά δεν μπορούσα να πω ποιος το είχε κάνει. Στη συνέχεια χωριστήκαμε και ακολούθησα τον Ντάμερ. Πήρα μια μεταλλική μπάρα από το γυμναστήριο και τον πλησίασα. Του έδειξα το άρθρο του και τον ρώτησα αν έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα με το οποία είχα αηδιάσει. Ήταν σοκαρισμένος. Σίγουρα ήταν. Άρχισε να κοιτά την πόρτα. Τον μπλόκαρα και με δύο χτυπήματα του διέλυσα το κρανίο. Ήταν νεκρός, του κατέβασε το κεφάλι. Πήγα στα αποδυτήρια όπου ήταν ο Άντερσον. Σταμάτησε και κοίταξε. Ήθελε να δει αν είναι κάποιος αστυνομικός κοντά. Δεν ήταν κανείς. Συνέβη περίπου το ίδιο, του κατέβασα το κεφάλι".

Ο Σκάρβερ θεωρεί πως το προσωπικό της φυλακής μισούσε τον Ντάμερ και έπαιξε ρόλο στο ότι τους άφησαν χωρίς επίβλεψη. Τονίζει όμως ότι δεν μπορεί να ισχυριστεί επίσημα κάτι τέτοιο γιατί φοβάται την εκδίκηση. Ο Σκάρβερ είχε καταδικαστεί σε ισόβια για την εν ψυχρώ δολοφονία του πρώην αφεντικού του και για τις δολοφονίες των Ντάμερ και Άντερσον καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια ακόμα. Οι γιατροί τον έχουν αξιολογήσει ως ψυχωτικό. Αυτός κατηγορεί το φαγητό της φυλακής για τα ξεσπάσματα του και γράφει ποιήματα...

Keywords
Τυχαία Θέματα