«Αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά»

22:26 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι πανηγυρισμοί των Ελληνίδων διεθνών της εθνικής Κορασίδων μετά τη δεύτερη νίκη στον προκριματικό όμιλο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόπασαν γρήγορα στο άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του Νίκου Σαμαρά.

«Αφιερωμένη στη μνήμη του. Από όλη την ομάδα», δήλωσε σοκαρισμένη η αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Όλγα Στράντζαλη, που νωρίτερα, με δικό της άσο είχε «τελειώσει» το ματς με το Αζερμπαϊτζάν (3-2 σετ).

Για την εξέλιξη του αγώνα σχολίασε: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Ξέραμε ότι το Αζερμπαϊτζάν στηρίζεται

μόνο σε δύο παίκτριες, αλλά δεν καταφέραμε να τις κλείσουμε στα πρώτα σετ. Μετά βρήκαμε ρυθμό και κερδίσαμε το ματς».

Όσο για τη συνέχεια; «Θεωρητικά τελείωσαν τα εύκολα και έρχονται τα δύσκολα... Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία και αν παίξουμε όπως πρέπει και μπορούμε, θα έχουμε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα», είπε.

Από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, ο προπονητής Αλεξάντρ Τσεριακόβ, αφού έχρισε φαβορί την Ελλάδα για την πρώτη θέση του ομίλου, σχολίασε τη διακοπή ρεύματος λέγοντας... «Φαντάζομαι πως δεν έγινε σκόπιμα»!

Του επισημάνθηκε ότι το πρόβλημα ήταν γενικό σε όλη την πόλη, ενώ επίσης δεν συνέφερε την Ελλάδα να βγει εκτός ρυθμού σε ένα σημείο που είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Τότε απλά χαμογέλασε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα