ΑΕΚ: «Κάθε μέρα πιο κοντά στο όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων»

20:19 3/2/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το ΥΠΕΚΑ και η ΑΕΚ εξέδωσε δελτίο Τύπου για την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη. Η Ένωση επεσήμανε την στήριξη από τους ανθρώπους του Υπουργείου στο πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και την προσπάθεια που γίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους για να μην χαθεί πλέον ούτε... δευτερόλεπτο.
Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος

Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και με θετικά αποτελέσματα. Διευκρινίστηκαν και οριστικοποιήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Η ΑΕΚ έχει την απόλυτη υποστήριξη του Υπουργείου, αφού οι παράμετροι που αφορούν το σημαντικό αυτό έργο είναι καθορισμένες σύμφωνα με τα νόμιμα πολεοδομικά και περιβαλλοντολογικά κριτήρια. Οι εργασίες μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν. Στόχος μας είναι κάθε ημέρα που περνάει να μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του κοινού ονείρου όλων των ΑΕΚτζήδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα