Νοκ άουτ ο Καβάνι

20:12 3/2/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ουρουγουανός στράικερ αποχώρησε στο 75' της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό το βράδυ της Παρασκευής(31/1), λόγω τραυματισμού στο μηρό.

Το Σάββατο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι θα απουσιάσει για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, χάνοντας μεταξύ άλλων το κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στους Μονεγάσκους, το αυριανό παιχνίδι για το Λιγκ Καπ απέναντι στη Ναντ, καθώς επίσης και τον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League

κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Οι Παριζιάνοι δεν πρόκειται να πιέσουν τον 26χρονο επιθετικό να επιστρέψει γρήγορα, όπως επεσήμανε ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Λοράν Μπλαν.

«Θα στερηθούμε τον Καβάνι από τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ναντ και Μονακό. Ο τραυματισμός του είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων. Δεν είναι σοβαρός, αλλά για να αποφύγουμε τα χειρότερα, δεν πρόκειται να πάρουμε κανένα ρίσκο σχετικά με την επιστροφή του».

Ο πρώην επιθετικός της Νάπολι, που κόστισε 64 εκατ. ευρώ στην Παρί, διανύει εξαιρετική πρώτη σεζόν με τους πρωταθλητές Γαλλίας, έχοντας σκοράρει 20 τέρματα σε 30 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα