ΑΕΚ για Ζουνίνιο

08:32 17/11/2014 - Πηγή: AEK365

Τον 24χρονο αμυντικό της Παλμέιρας, Ζουνίνιο "τοποθετεί" στο στόχαστρο της ΑΕΚ η Sportday. Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο Εβανίλντο Μπόρζες Μπαρμπόσα Ζούνιορ (όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη) είναι ο παίκτης που τσέκαρε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία. Ο Ζουνίνιο αγωνίζεται στην Παλμέιρας από το 2012. Είναι το βασικό της αριστερό μπακ και έως τώρα έχει 139 συμμετοχές και έντεκα γκολ.

Έχει ύψος 1.71 και είναι ένας κλασικός Βραζιλιάνος ακραίος μπακ. Γρήγορος με χαμηλό κέντρο βάρους και με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Έχει πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα και σκοράρει με φάουλ. Στα μειονεκτήματα του αναφέρεται η δύναμη καθώς πρόκειται για παίκτη ντελικάτο χωρίς μεγάλη μυϊκή μάζα. Ο Ζουνίνιο έχει κάνει γεμάτες χρονιές και έχει απασχολήσει αρκετά κλαμπ. Το καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την έξοδο του από την Παλμέιρας και αποκάλυψε πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της χρονιάς και πριν από λίγο καιρό τόνισε πως ίσως καθίσει και πάλι στο τραπέζι με τον σύλλογο της Βραζιλίας για να συζητήσουν εκ νέου την πιθανότητα ανανέωσης.

Οι πιθανότητες να ανανεώσει είναι πάντως ελάχιστες λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου αλλά και της επιθυμίας του να παίξει εκτός Βραζιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα