Αδιαφορία της ΑΕΚ για τον Κωνσταντίνο Βλάχο

10:55 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στις μόνιμες και βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού (και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού...) Θοδωρή Παχατουρίδη βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βλάχος. Ο 17χρονος αμυντικός της ΑΕΚ προπονείται και αγωνίζεται με την ομάδα Νέων της Ένωσης, ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει την ευκαιρία να δοκιμαστεί (πόσο μάλλον να παίξει) στην πρώτη ομάδα.
Η αλήθεια είναι ότι η στάση του Λίνεν απέναντι στον "μικρό" έχει προκαλέσει ερωτηματικά σε αρκετούς

παίκτες - συμπαίκτες του Βλάχους, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα. Πολλοί στα Σπάτα θεωρούν τον Βλάχο ένα ταλέντο που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στην ΑΕΚ. Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης συνεχίζει να προπονείται με την Κ-20.

Όταν ήρθε ο Λίνεν στην ΑΕΚ είπε στον Βλάχο να πάει στην ομάδα Νέων. Λογική απόφαση εκείνη την περίοδο καθώς ο 17χρονος αμυντικός είχε μόλις επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό στο χέρι και ήταν ρίσκο να μπει... δυνατά σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Οι μήνες όμως πέρασαν... Ο Βλάχος δείχνει να έχει ξαναβρεί τα "πατήματά" του, τον ρυθμό του και αποκορύφωμα είναι η παρουσία του στην Εθνική Νέων, συνεχώς. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Παχατουρίδης κάλεσε δύο παίκτες από την ΑΕΚ για το φιλικό της επόμενης Τετάρτης με το Βέλγιο: Τον βασικό στην πρώτη ομάδα Ταξιάρχη Φούντα και τον Κωνσταντίνο Βλάχο!

Ο 17χρονος αμυντικός είναι στις βασικές επιλογές του Μπατίστα, όμως αρκετοί τονίζουν ότι ο Λίνεν δεν τον έχει τσεκάρει ακόμη στην πρώτη ομάδα... Ο λόγος; Άγνωστος! Το θέμα είναι ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ένα (ακόμα) δικό της παιδί. Ειδικά όταν γι' αυτόν τον παίκτη πολλά μάτια είναι στραμμένα πάνω του: τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό και είναι σίγουρο ότι θα αναζητήσουν στην πορεία φόρμουλα να τον κάνουν δικό τους, εφόσον η ΑΕΚ δεν δείχνει να τον υπολογίζει και να του δίνει ευκαιρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα