Αμπντούν: Να μείνω στον ΟΣΦΠ

19:52 19/5/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στην Betweekend που θα μεταδοθεί την Κυριακή στο Τηλέαστυ παραχώρησε ο Τζαμέλ Αμπντούν και ευχήθηκε να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό. .

Μεταξύ άλλων ο Αλγερινός χαφ μίλησε για:
Το νταμπλ με τον Ολυμπιακό: Νιώθω πάρα πολύ καλά. Νιώθω μεγάλη ευχαρίστηση. Κάναμε μία μεγάλη σεζόν με δύο τίτλους. Μας στήριξαν πολύ οι φιλαθλοί

μας, ενώ πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα στην Ευρώπη.

Από την αρχή οι στόχοι ήταν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και από την στιγμή που τα καταφέραμε είμαστε περήφανοι. Ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα η φετινή σεζόν. Σκόραρα 4 γκολ και έδωσα 13 ασίστ σε 35 παιχνίδια. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα γιατί ήρθα σε ένα νέο περιβάλλον και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν με καλύτερη προετοιμασία θα πάω καλύτερα.

Το κακό του ξεκίνημα: Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ότι δεν έκανα προετοιμασία. Όταν δεν είμαι σε καλή κατάσταση δεν μπορώ να εκφραστώ ποδοσφαιρικά και αυτό φάνηκε στην δεύτερη περίοδο της σεζόν.

Την σχέση του με τον κόσμο: Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τον κόσμο να φωνάζει το όνομα σου ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξεκινήσει καλά γιατί μου είχαν πει ότι είναι δύσκολο να αντιστραφεί το κλίμα όταν δεν έχεις ξεκινήσει καλά. Δούλεψα πολύ για αυτό και οποιαδήποτε επιτυχία περνάει μέσα από τη δουλειά.

Τις εμπειρίες του: Σε κάθε ομάδα που έχω παίξει υπάρχει μία ξεχωριστή ιστορία .Δεν θα κρύψω ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό έχοντας κατακτήσει δύο τίτλους και ζώντας σε μία πολύ όμορφη πόλη. Ελπίζω ότι έχω ακόμα 10 χρόνια να παίζω μπάλα και να κάνω σπουδαία πράγματα.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο: Έχει κάποιες καλές ομάδες. Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας δίνει το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις. Για το πρωτάθλημα ίσως θα ήταν καλό να υπάρξουν περισσότερες ομάδες.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Πάνω από όλα εκτός από το να είναι πρόεδρος της ομάδας το σημαντικό είναι πως είναι φίλαθλος. Την έχει στηρίξει παντού. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με έναν μεγάλο πρόεδρο. Μας στήριξε σε δύσκολες στιγμές και είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τετοιους ανθρώπους.

Τον Βαλβέρδε: Ο Βαλβέρδε έχει κερδίσει πέντε τίτλους σε τρία χρόνια στην Ελλάδα και έφερε την δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι. Η φυγή του θα είναι απώλεια για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους βοηθούς του που είναι πολύ σημαντικοί για μία ομάδα.

Του εύχομαι το καλύτερο στην επόμενη ομάδα του. Καταρχάς όταν κερδίζει κάποιος τίτλους είναι δύσκολο να αντικατασταθεί. Πρώτα από όλα ο Βαλβέρδε είναι καλός άνθρωπος και μετά καλός προπονητής. Είναι δύσκολο να αποχωρίζεσαι καλούς ανθρώπους. Θεωρώ ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον επόμενο προπονητή μιας και ο Βαλβέρδε άφησε το... αποτύπωμά του.

Το γκολ με τον Παναθηναϊκό: Είμαι υπερήφανος για αυτό το γκολ γιατί ήταν ένα ιδιαίτερο ματς. Σε ένα γήπεδο με τόσο κόσμο το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν κάτι που μου ζέστανε την καρδιά . Όταν σκόραρα πήγα προς τον πάγκο γιατί είμασ

Keywords
Τυχαία Θέματα