Zιάγκος: Θα ήθελα τον Ζήση για μία ΑΕΚ πρωταθλητισμού

14:28 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Χρόνο προκειμένου να έρθει η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, ΑΕΚ, σε επίπεδα πρωταθλητισμού, ζήτησε εύλογα ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στο αφιέρωμα που έγινε στην ΑΕΚ από την εκπομπή "Goal χωρίς σύνορα" ο Ζιάγκος είπε:
«Όλοι θέλουμε να δούμε αυτήν την ομάδα να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, όμως μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό. Μαγικά ραβδιά στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχουν. Βήμα-βήμα, βάση

σχεδίου βγάλαμε το «κάρο» από τη «λάσπη». Η ομάδα επέστρεψε στην Α1 με την ίδια λογική, με την ίδια φιλοσοφία, με προσεκτικές κινήσεις, με σοβαρότητα, με χαμηλούς τόνους, χωρίς μεγάλα λόγια και «φαμφάρες» να ξαναφέρουμε την ΑΕΚ στη υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα, πρωταγωνίστρια και στην Ευρώπη. Απλώς αυτό θέλει χρόνο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως αν η ΑΕΚ είχε μεγάλο μπάτζετ ο πρώτος παίκτης που θα ζητούσε να έρθει θα ήταν ο Νίκος Ζήσης: «Εγώ θα ήθελα να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας ο Νίκος Ζήσης», το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ζιάγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα