Απειλεί ΑΕΚ και Καρυπίδη ο Διομήδης!

11:50 8/6/2014 - Πηγή: AEK365

Απίθανη στάση από τον Διομήδη, ο οποίος αφού αρχικά είχε καταδικάσει τα επεισόδια στο κλειστό της Κυψέλης, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί καν στην αστυνομία, χτύπησε εκ νέου προκαλώντας και απειλώντας την ΑΕΚ και τον Σάββα Καρυπίδη. Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης: «Κάναμε ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια και κυρίως υπομονή εδώ και μια εβδομάδα, προκειμένου να μην πυροδοτήσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα, να ανεχτούμε το «σκηνικό» που κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν και την προπαγάνδα. Σεβαστήκαμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν

βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο τελικά κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα & όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όρια της. Όποιος έχει τα «κότσια» ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα. Τέλος η λάσπη στον ανεμιστήρα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού & το πήδημα».

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχει ήθος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν φέρει ευθύνη για καμία «μαύρη» σελίδα του ελληνικού handball.

Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΥΓ: Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη».

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης εντύπωση προκαλεί και η μέσω facebook επίθεση που έκανε ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, στον Δημήτρης Λαζόπουλος γράφοντας στη σελίδα της ομάδας του Άργους στο Facebook: «Η αλητεία, η πρέζα ;;;, η δήθεν μαγκιά και ο παραπανίσιος τσαμπουκάς.... ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και όπου υπάρχουν τιμωρούνται ! ! !...Αυτά για την διοίκηση της ΑΕΚ ( στο χάντμπολ ) αλλά και για την ομοσπονδία . ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Υ.Γ «κύριοι» της ομοσπονδίας, σκασμός και σεβασμός στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Καμπόσος Δημήτρης» .

Keywords
Τυχαία Θέματα