Stop της αστυνομίας στους οπαδούς του Ηρακλή

14:34 3/3/2015 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που στη Super League αποφάσιζαν την απαγόρευση των μετακινήσεων οπαδών μέχρι το τέλος της περιόδου, σύνδεσμος του Ηρακλή εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του στο αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Με πρόσχημα «άλλο το κύπελλο άλλο το πρωτάθλημα» και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων (σ.σ. οπαδοί του Πανιωνίου είχαν

βρεθεί στο Καυτανζόγλειο) περίπου 700 φίλοι του «γηραιού» ετοιμάζονταν για τη Νέα Σμύρνη.

Ωστόσο, στη σημερινή σύσκεψη η αστυνομία άναψε «κόκκινο»... Οι αρχές ξεκαθάρισαν πως απαγορεύουν την μετακίνηση (οργανωμένη και μεμονωμένη) οπαδών του Ηρακλή, παρότι ο Πανιώνιος ήταν θετικός να δώσει 700 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Ηρακλή στην Θύρα 2 του γηπέδου.

Για απίστευτη πρόκληση έκαναν λόγο από τον Ηρακλή, με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκη Σαρλή να σχολιάζει: «Είναι μία απίστευτη πρόκληση. Η αστυνομία με την απόφαση αυτή, γιγαντώνει τη βία. Θα κάνουμε άμεσα σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, καλούμε εκεί όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το ξέρουν, ο κόσμος του Ηρακλή θα πάει στη Νέα Σμύρνη»!

Σύμφωνα μάλιστα με τους ανθρώπους του Ηρακλή και ο Πανιώνιος είναι στο πλευρό του, αναφέροντας: «Είχαμε φροντίσει τον χώρο στη Θύρα 2 όπου θα φιλοξενούνταν οι οπαδοί του Ηρακλή. Η απόφαση της αστυνομίας είναι όμως ξεκάθαρη. Θέλω να πω όμως πως και εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα