Preview πλέι οφ Σούπερ Λίγκα

00:06 4/5/2014 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18:15 NS2

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Ατρόμητο με στόχο να πάρει τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να ανέβει στην ειδική βαθμολογία, μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ.Ο Σωκράτης Φυτανίδης που έχασε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ έτοιμος είναι κι ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος είχε χτύπημα στο γόνατο από το ματς με τους «πράσινους». Στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη επιστρέφουν οι Σάββας Τσαμπούρης και Χουάν Πάμπλο Κάφα, που ήταν εκτός αποστολής στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

στην Τούμπα.
Ενώ, ο Ατρόμητος που απέσπασε ισοπαλο αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκός θέλει να περάσει με τρίποντο από την Τρίπολη. Ο Σωκράτης Φυτανίδης που έχασε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ενώ έτοιμος είναι κι ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος είχε χτύπημα στο γόνατο από το ματς με τους «πράσινους».

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Αστέρας:Μπαντής, Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ζησόπουλος, Εντό, Μουνάφο, Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Βάλντο, Μπαράλες, Καράσκο και Χουάνμα.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Σηφάκης, Νάστος, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπάλλας, Ούμπιδες, Μπρίτο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φωτάκης, Φάμπιο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 20:30 NS1

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεφύγουν από τους 3 βαθμούς και γι' αυτό θα αγνωνιστούν μόνο για τη νίκη. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Νάνο να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και να μην συμμετέχει στο διπλό, κυρίως για προληπτικούς λόγους και για να μην τεθεί σε αμφιβολία η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστεί. Αντίθετα, εκτός απόστολής έμεινε ο Μεντί Αμπέντ καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ο Αναστασίου δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Ο ΠΑΟΚ κι αυτός από την πλευρά του θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμό του Κυπέλλου και θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο το διπλό. Οι Λούκας και Χούσεν δεν κατάφεραν να προπονηθούν και ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και οι Κατσουράνης-Μαντούρο που όμως προπονήθηκαν ατομικά. Στην αποστολή κανονικά και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟ:Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή,. Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Λαγό, Δώνη, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδη, Καρέλη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

ΠΑΟΚ:Γλύκος, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Σαββίδης, Μάρτενς, Ολίσε, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα