Ισοπαλία στο φινάλε

22:27 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός το φετινό Τσάμπιος Λιγκ ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι ήλθαν ισόπαλοι 9-9 με την κροατική Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά στον τελευταίο τους αγώνα στη διοργάνωση, καθώς έχουν χάσει την πρόκριση στο Φάιναλ Σιξ.

Αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική ισοπαλία για τους πρωταθλητές Ελλάδας

στον όμιλό τους. Ένα αποτέλεσμα που αποδείχθηκε καταδικαστικό και για τη Γιουγκ η οποία έμεινε και μαθηματικά εκτός του Φάιναλ Σιξ της Βαρκελώνης.

Η Γιουγκ ήρθε στον Πειραιά μόνο για τη νίκη, που θα την κρατούσε ζωντανή στη διεκδίκηση του τρίτου και τελευταίου εισιτηρίου πρόκρισης, περιμένοντας το βράδυ του Σαββάτου (3/4) το θαύμα, δηλαδή την εντός έδρας ήττα της ιταλικής Προ Ρέκο από την ουραγό Εγκερ. Όμως ο Ολυμπιακός «έσβησε» την τελευταία ελπίδα της κροατικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός προηγείτο μέχρι το ξεκίνημα της γ' περιόδου (5-4), όμως η Γιουγκ αντεπιτέθηκε και πέρασε με 7-5 και 8-6 (6.41, πριν από το τέλος). Ο Φουντούλης με δύο γκολ έφερε το ματς στο 8-8 (3.26), ο Γιόζιπ Σούταλο έδωσε νέα ευκαιρία στην ομάδα του Ντουμπρόβνικ, με το 9-8 (2.52), αλλά ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε στο τελικό 9-9, 51 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Ο Ολυμπιακός κατάλαβε την 5η θέση στον όμιλό του.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-2, 2-1, 2-4, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ: Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Ν. Γιάνοβιτς 1, Σούταλο 3, Μπένιτς, Μάρκοβιτς, Μπούσλιε 1, Βίσκοβιτς 1, Ντόμπουντ 1, Μάρελια, Μάτσαν, Νίζιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα