Preview 31ης αγωνιστικής

03:07 18/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 15:00 NS3

Στο Αγρίνιο ανοίγει η αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν ψηλά γι' αυτό χρειάζονται τη νίκη.
Ενώ, και η Καλλονή χρειάζεται το τρίποντο για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κέβιν, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Λαζάρ, Παπουτσογιαννόπουλος,

Φωτάκης.

Καλλονή: Αλέξιτς, Στεφάνοβιτς, Κεϊτά, Αντέτζο, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μπουρούς, Μανούσος, Γιορέντε, Πετρόπουλος, Καλτσάς, Μίνγκας, Αράς, Ναβάρο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Ξύδας


SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS3

Η Ξάνθη φιλοξενεί στα Πηγάδια τον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Ακρίτες βρίσκονται στην 7η θέση και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Δήμου Μπαξεβανίδη και Καρίμ Σολτάνι, αλλά και τον τραυματία Μιχάλη Ζαρόπουλο.
Από την άλλη ο Εργοτέλης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, ωστόσο θέλει να συνεχίσει με νίκη, μετά το 2-1 με τον Πανθρακικό.


Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη:Κυριακίδη, Γκαραβέλη, Μπέρτο, Γκομσί, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδη, Γούτα, Φλίσκα, Ομπόντο, Παπαστεριανό, Βασιλακάκη, Βάλτερ, Λουσέρο, Κλέιτον, Τριάδη, Καπετάνο και Ράνο.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Σαράνοφ, Γκορκς, Λουβιόν, Λυκογιάννης, Πίτσος, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Μπόε - Καν, Καζναφέρης, Χαντί, Χουλά, Καλέ, Μπρούνο, Τζίλας, Ολαϊτάν και Λεονάρντο.


Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1

Κέρκυρα και ΠΑΟΚ κοντράρουν τα ξίφη τους για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Φαίακες μετά την ήττα από τον Ατρόμητο ελπίζουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ πάλι θέλει να συνεχίσει με νίκη για να παραμείνει μια ανάσα από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Μοναδικό πρόβλημα, για τον Γιώργο Γεωργιάδη, είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με ποδήλατο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Κέρκυρα: Δεν έχει ανακοινωθεί

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα, Σαββίδης, Μακ, Ποζογλου, Περέιρα, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κουλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα