«Φρένο» στη Γκλάντμπαχ

23:41 17/4/2015 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: COMMERZBANK ARENA
Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, η Γκλάντμπαχ "κόλλησε" στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μένοντας στο 0-0 και παρέμεινε στη 3η θέση αλλά απειλείται πλέον από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.
Στο πρώτο ημίχρονο η Γκλάντμπαχ ήταν σαφώς ανώτερη. Κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα, είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 11', όμως, ο τερματοφύλακας

της Αϊντραχτ Κέβιν Τραμπ είπε εντυπωσιακά «όχι» στον Πάτρικ Χέρμαν και το σουτ του Φαμπιάν Τζόνσον στο 22' πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν διαφορετική. Η Αϊντραχτ ισορρόπησε το ματς, η Γκλάντμπαχ δεν ήταν το ίδιο επιθετική και λιγοστές καλές φάσεις σημειώθηκαν μπροστά στις δύο εστίες. Η καλύτερη άνηκε στην ομάδα της Φρανκφούρτης, η οποία στο 70' άγγιξε το γκολ, αλλά ο Στέφαν Αϊγκνερ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει στόχο.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Ιγκνόφσκι, Μάντλουνγκ, Μπάμπα, Οσίπκα, Μεντόγεβιτς (65'Τσάντλερ), Χασέμπε, Άιγκνερ, Κίτελ, Σεφέροβιτς, Βαλντέζ (81' Πιαζόν)
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γιάντσκε, Μπρόουερς, Ντομίνγκεζ, Βεντ, Κράμερ, Σάκα, Χέρμαν (81' Τραορέ), Τζόνσον (92' Νορντβάιντ), Κρούζε, Ράφαελ (74' Αζάρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα