Preview 29ης αγωνιστικής

00:13 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 15:00 NS1

Βέροια και Ατρόμητος θα ανοίξουν την αυλαία για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι μετά τις τελευταίες αγωνιστικές που έχουν πάρει βαθμολογική ανάσα θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και απέναντι στον αντίπαλο του Σαββάτου. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σισοκό, Καλτσάς, και οι τραυματίες Αποστολόπουλος και Ζεζίνιο, αλλά και ο Τραπ, που βρίσκεται στην πατρίδα του για οικογενειακούς

λόγους.

Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει με νίκη στο Πρωτάθλημα για να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή βρίσκεται ο Σηφάκης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Βέροια: Καντιμοίρης, Αναστασόπουλος, Βέρτζος, Μπάρμπας, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Σιόντης, Όστοϊτς, Παυλίδης, Κομόλοφ, Ντόγος, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Γεωργιαδης, Μεληκιώτης και Μάνος.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Φάμπιο, Παπαδόπουλος, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κιβρακίδης, Αρκούδας.

Ο.Φ.Η. - ΑΠΟΛΛΩΝ 17:15 NS1

Ο ΦΗ και Απόλλων κοντράρονται στην Κρήτη για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής και γι' αυτό θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε εκτός αποστολής τον Σίσιτς, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, τους τραυματίες Φραγκουλάκη, Λαμπρόπουλο, Φαζό, αλλά και τους Δασκαλάκη, Δαμιανάκη, Βερόν, Γιαγκιόζη και Κυζιρίδη. Αντίθετα, κανονικά στα πλάνα του συμπεριέλαβε τον Μπούρμπο.

Ενώ, από την άλλη ο Απόλλων θα προσπαθήσει να φύγει με το διπλό, ώστε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Ο Λόρι Σάντσεζ δεν υπολογίζει τους Άλβαρεζ, Γουμάγια και Καμαρά.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Φερνταντέζ, Στάθης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Ντουντού, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζε, Μπανούσης, Ροβίθης, Μονιάκης, Μπαρέιρο και Νούνιες.

Απόλλων: Τζόρβας, Πετρόπουλος, Γκόμεζ, Γκουέλα, Χατζηζήσης, Παπαζαχαρίας, Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Άμπρουζ και Λουσέρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 19:30 NS2

Στο Καραϊσκάκη ολοκληρώνεται το πρώτο πιάτο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Πανθρακικό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Μίτσελ άφησε εκτός του Μανωλά, ο οποίος στα τελευταία ματς δείχνει εκτός τόπου, ενώ εκτός έμειναν οι Σαλίνο αλλά και οι τραυματίες Σιόβας, Ιμπαγάσα, Μαρκάνο και Σαβιόλα.

Ο Πανθρακικός από την άλλη αν και γνωρίζει πως έχει δύσκολο εκτός έδρας ματς θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Τζάνη και Παπαγεωργίου, όπως και τους τραυματίες Κουτσόπουλο, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χολέμπας, Σάμαρης, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρες, Φουστέρ, Σέποβιτς, Βαλντές, Τόρες.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μαμούτ, Χασομέρης, Ρομέου, Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος - Ρίζος, Χρήστου, Μπεν - Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα