Έντονη αντίδραση και φέιγ βολάν κατά Οικονομόπουλου στην Ελευθεροτυπία

22:09 14/3/2014 - Πηγή: AEK365

Έντονη αντίδραση και μάλιστα σε δύο... δόσεις, από οπαδούς της ΑΕΚ, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/3) έξω από τα γραφεία της Ελευθεροτυπίας με «στόχο» τον Χάρη Οικονομόπουλο. Αρχικά, περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ έγραψαν συνθήματα στους τοίχους των γραφείων της εφημερίδας κατά του Οικονομόπουλου (ΦΩΤΟ κάτω - Sport24), πέταξαν φέιγ βολάν τα οποία

μεταξύ άλλων έγραφαν «Κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ», «ο νέος Κεμάλ, ο καταστροφέας της ΑΕΚ», «κατέστρεψες τους εργαζόμενους στην Ελευθεροτυπία, δεν θα καταστρέψεις και την ΑΕΚ μας», ενώ σύμφωνα και με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες εκτοξεύτηκαν αυγά και ντομάτες προς τα γραφεία.

Μετά την αποχώρηση των 30 και ενώ ήδη είχε πάει στα γραφεία της εφημερίδας η Αστυνομία, βρέθηκαν άλλοι 200 οπαδοί της ΑΕΚ για τον ίδιο σκοπό: να εκφράσουν την αντίδρασή τους προς τον Χάρη Οικονομόπουλο. Σε ήρεμο τόνο ζήτησαν μία αντιπροσωπεία αυτών να συναντηθεί μαζί του και να μιλήσουν. Ωστόσο ο Χάρης Οικονομόπουλος δεν ήταν εκεί και αφού εξήγησαν στην Αστυνομία ότι ήρθαν με ειρηνικό σκοπό αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα. Πρέπει να τονιστεί πως δεν συνέβη το παραμικρό στα γραφεία της "Ε" και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τους εργαζόμενους. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τους διαδηλωτές να δίνουν ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο δικηγορικό γραφείο του Χάρη Οικονομόπουλου, ώστε να συζητήσουν μαζί του και να ακούσουν τις απόψεις του για το φλέγον θέμα που πάντως οδεύει προς οριστική λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα