Preview 28ης αγωνιστικής

00:02 14/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15:00 NS1

Εργοτέλης και Παναθηναϊκός κοντράρονται για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στην Κρήτη. Οι Κρητικοί επιθυμούν να παρουσιάσουν μια καλή εικόνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ενώ, ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει με νίκη στη διοργανωση. Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Ζέκα και Σίλντενφελντ

οι οποίοι θα εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό το παιχνίδι.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Εργοτέλης:Σαράνοφ, Καβουσάκη, Πίτσο, Λουβιόν, Γκορκς, Φίντελεφ, Λυκογιάννη, Ρέντζα, Κοζορώνη, Μπόε - Καν, Χουλά, Καζναφέρη, Γκέντσογλου, Χαντί, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Σολάρι και Τζίλας.

Παναθηναϊκός:Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Νίνης Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρίας και Μέντες.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 17:15 NS3

Ατρόμητος και Πανθρακικός για την 28η αγωνιστική κοντράρουν τα ξίφη τους. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Αστέρα. Ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φυτανίδη, αλλά και στους Καραμάνο, Τσέναμο και Αγκουαζί.
Ενώ, ο Πανθρακικός επιθυμεί να πάρει ένα σημαντικό διπλό για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Ο Εμπόου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Γκαρσία, Καράσκο, Κοντοές, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Παπάζογλου και Γεωργίου.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Βιγιαφάνε, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Εμπόου, Τσουμάνης, Ρομέου, Μεχία, Τζάνης, Σέτι, Ντιγκινί, Χασομέρης, Κάσες, Μπάλντα, Ροτζέριο και Ιγκόρ.

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30 NS1

Την αυλαία του πρώτου πιάτου της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα κλείνουν οι ΠΑΟΚ και Αστέρας. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα. Στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψουν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Τζιόλης.
Ενω, ο Αστέρας θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για να συνεχίσει με νίκες στο Πρωτάθλημα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δεν έχει ανακοινωθεί

Αστέρας: Δεν έχει ανακοινωθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα