Preview 15ης αγωνιστικής

00:45 14/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 15:00 NS1

Ο Πλατανιάς μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Λεβαδειακό θέλει τη νίκη για να ανέβει τον βαθμολογικό πινακα. Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μοράλ, Θέρα και Ναζλίδη.
Από την άλλη η Ξάνθη βρίσκεται σε καλή βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση και θέλει να συνεχίσει με νίκη.Ο Ράινερ Μάουρερ άφησε εκτός πλάνων τους ανέτοιμους

Κομεσίδη, Σουάρεζ Εστράδα και Χοσέμι, τον τιμωρημένο Παΐτο. Παράλληλα, ο Νικολά Μαρίν αναχώρησε εσπευσμένα για την Γαλλία λόγω προσωπικού προβλήματος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πλατανιάς:Αγκιλέρα, Γιακουμάκης, Γιωργαλλίδης, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζουμπουλάκης, Ιντζίδης, Κατάι, Μπέλιτς, Μπεριάν, Περιστερίδης, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπης, Σούκιας, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες

Ξάνθη: Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Τσαμούρης, Φλίσκας, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Κάλβο, Τριάδης, Νάκας, Σολτάνι, Σολάρι και Ράνος.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 17:15 NS1

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα και θέλει να πάρει βαθμολογική ανάσα. Ο Σάκης Τσιώλης πήρε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και είδε μόνο τον Μιχαήλ να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Ο Εργοτέλης πάλι μετά το 3-3 με τον Άρη είναι έτοιμος για ένα σημαντικό διπλό. Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά ήταν το μεγάλο ερωτηματικό του Γιάννη Πετράκη από την αρχή της εβδομάδας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ στην Ήπειρο. Ο Βέλγος προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού του Εργοτέλη, μπαίνοντας στην αποστολή των Κρητικών που ταξιδεύει ήδη για τα Ιωάννινα.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Μπέριος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Βισέντο, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Τσάβεζ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ντάσιος, Αυγενικού, Στρούνα, Βίλα, Σκόνδρας, Κρητικός, Γιάκος, Ρουμπουλάκου.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Καβουσάκης,Τζανακάκης, Ρέντζας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Πίτσος, Κοντέ, Καρντόσο, Κοζορώνης, Πελέ, Μπουχαλάκης, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Βερπακόφσκις, Διαμαντάκος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:30 NS2

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στην αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό και ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ το μοναδικό πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι που αναμένεται να επιστρέψει με το νέο χρόνο στις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».
Από την άλλη ο Ατρόμητος στοχεύει στο διπλό για να διατηρηθεί στην τρίτη θέση κι γι' αυτό θα προσπαθήσει να δείξει καλή εικόνα. Ο Γιώργος Παράσχος, όπως αναμενόταν, άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Στέφανο Ναπολεόνι ενώ εκτός έμειναν και ο τραυματίας Καραγκούνης, με τον τιμωρημένο Ταυλαρίδη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Χουχούμης, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης και Μπεργκ.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Τσενάμο, Γρομητσάρης, Νάστος, Φυτανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Φάμπιο, Αρκούδας, Μπάλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα