Preview 13ης αγωνιστικής

23:56 7/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30/NS1

Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Εργοτέλη, σε ένα ματς που θα ρίξει την αυλαία για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλουν το τρίποντο για να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Ρόκα είδε τους Τζάνη και Τσουμάνη που είχε αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά να λαμβάνουν κανονικά μέρος και να θέτουν εαυτούς στη διάθεσή του.
Ενώ, ο Εργοτέλης που

υποχώρησε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει τη νίκη για να αναπνεύσει και να ανρριχηθεί. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στην προπόνηση της Κυριακής (7/12) είδε τους Τσέρνι και Ρέντζα να αποχωρούν με πρόβλημα, καθώς ο πρώτος υπέστη τράβηγμα ενώ ο δεύτερος ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Πανθρακικός:Μεχία, Μπαϊκαρά, Αράμπα, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλάκος, Πέρεζ, Τζάνης, Λαδάκης, Χρήστου, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Κάσες και Οκάτσι.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Χαντί, Μπρούνο, Λεονάρντο, Μπαμ Μπαμ, Παντελάκης, Γιουσούφ, Παμλίδης και Νόσκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα