«OK» Μπουφόν για Μπαλοτέλι, Φαν Πέρσι

11:02 26/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Γιουβέντους, ενόψει και της επόμενης σεζόν, στοχεύουν σε ενίσχυση της επίθεσης με τα ονόματα των Μάριο Μπαλοτέλι, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Λουίζ Σουάρες να είναι στην λίστα της πρωταθλήτριας Ιταλίας με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να εγκρίνει και τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα για τον Μπαλοτέλι της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μπουφόν τόνισε: "Θέλω να δω τον Μπαλοτέλι στα ασπρόμαυρα, μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα και αυτό γιατί έχει πολλές δυνατότητες και είναι πάντα καθοριστική η συμβολή του, όπου και να αγωνίζεται".
Για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι της Άρσεναλ, ο 34χρονος τερματοφύλακας

δήλωσε: "Έμεινα έκπληκτος γιατί δεν περίμενα πως θα εξελιχθεί σε έναν τόσο καλό στράικερ. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή".
Όσο για τον Λουίζ Σουάρες της Λίβερπουλ, ο Μπουφόν επεσήμανε: "Βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, είναι σπουδαίος επιθετικός, πολύ ταχύς και μπορεί ανά πάσα στιγμή σε έναν αγώνα να σκοράρει".
Ο Μπουφόν μίλησε και για τον νεαρό επιθετικό της Πεσκάρα, τον Μάρκο Βεράτι, που βρίσκεται στα υπόψη της Γιουβέντους: "Αν φύγει από την Πεσκάρα ελπίζω να έρθει στην Γιουβέντους. Και αυτό γιατί η ομάδα αποτελεί ένα... σχολείο για όλους, το κύρος και η ιστορία της δεν είναι πράγματα που μπορεί να συναντήσει κανείς εύκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα