H πληρωμή του 44, το τρέξιμο του Μαύρου και ο κόσμος

09:52 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Οι προσπάθειες του Θωμά Μαύρου να βρεθούν χρήματα είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, γράφοντας: "Ολονύχτιες επαφές του Μαύρου με τους συνεργάτες του για να βρει λύση στο οικονομικό. Πέτυχε να δει τον Παππά το Σαββατοκύριακο". Επιπλέον το Goal τονίζει στο ρεπορτάζ του: "Ο άνεμος αλλαγής που έφερε ο Θωμάς Μαύρος δείχνει ικανός να αλλάξει τα δεδομένα.

Και το πιο ευχάριστο για την ΑΕΚ είναι πως ο Θωμάς δείχνει πως μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη διαδικασία. Καθημερινά «φτιάχνεται» ολοένα και περισσότερο με την Ενωση, ψάχνει συνεχώς διαφορετικές και συγκεκριμένες λύσεις, προκειμένου να φέρει την ομάδα στα δικά του μέτρα.

Οπως ενημερωθήκατε από χθες, ο Θωμάς άνοιξε την ατζέντα και ψάχνει μέσω δικών του επαφών δυνατούς και άφθαρτους επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν οικονομικά την ΑΕΚ. Παράλληλα όμως αναζητά στηρίγματα και «συμμαχίες» προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, προκειμένου να πάρει πάνω του όλο το παιχνίδι. Να δημιουργήσει δική του διοίκηση, μέσω της οποίας θα επιχειρήσει να περάσει την Ενωση σε μια νέα εποχή.

Είναι γεγονός πως ο Μαύρος έχει δεχθεί πολλές συμβουλές προκειμένου να κινήσει διαδικασίες ώστε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέσω διοίκησης Πρωτοδικείου. Ωστόσο, έπειτα και από συνάντηση που είχε χθες το βράδυ με στενούς συνεργάτες του, αποφάσισε να «παγώσει» τέτοιες σκέψεις. Πρόθεση του Θωμά είναι πρώτα να καλύψει άμεσες προτεραιότητες και στη συνέχεια να κάνει την κίνησή του, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως ο Μαύρος δεν είναι ενοχλημένος με καταστάσεις που υπάρχουν στην ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που εκτιμά πως πρέπει να λυθούν και κυρίως περιμένει από τον καθένα να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ. Ειδάλλως, να καθίσει στην άκρη και να μην παρεμβαίνει".
Επίσης, η εφημερίδα γράφει για την υπεξαίρεση 21 εκατ. ευρώ από την οικογένεια Ψωμιάδη, όπως και για τα αγωνιστικά με τον Βλάχο να ξεχωρίζει τον επιθετικό Χρήστο Παπαδημητρίου ως τώρα.

SPORTDAY

Oι προσπάθειες του Μαύρου τονίζονται από την εφημερίδα η οποία έχει τίτλο: "Ο Παππάς και οι άλλοι", για να προσθέσει: "Ο Μαύρος έκλεισε ραντεβού με τον Πέτρο Παππά και συναντήθηκε χθες με επιχειρηματίες που είχαν παλιότερα ασχοληθεί με την ομάδα". Επίσης λόγος γίνεται και για τον Νικολαϊδη: "Προχωρά ο Ντέμης και παίρνει πρωτοβουλίες για τη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο". Επίσης, η SD γράφει πως στην ΠΑΕ σκοπεύουν να δώσουν τις 800.000 ευρώ από τη μεταγραφή Κλωναρίδη προκειμένου να καλύψουν άλλες τρύπες και όχι τη δόση του 44. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ γράφει αναλυτικά: "Παρά τις αρχικές σκέψεις για άμεση καταβολή των χρημάτων που πήρε από την πώληση του Κλωναρίδη στο δημόσιο για τις οφειλές στο άρθρο 44, κάτι τέτοιο δεν θα το κάνει. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται να αλλάζουν σκέψη και να έχουν αποφασίσει να ρίξουν τα χρήματα για να καλύψουν άλλες υποχρεώσεις της εταιρείας.

Τα 800.000 ευρώ που πήρε η Ένωσ

Keywords
Τυχαία Θέματα