H AEK που τους θέλει όλους και ο... Τσιρίλο

09:19 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα την περίπτωση του Κουρμπέλη έχει σήμερα η εφημερίδα γράφοντας για τα "κλειδιά" της απόκτησής του: "Τα προσεκτικά βήματα από πλευράς ΑΕΚ, που όμως δεν θέλει και να τραβήξει χρονικά πολύ το θέμα", αναφέρει η εφημερίδα. Παράλληλα, τονίζει πως έρχεται ξανά στο προσκήνιο του Τσιρίλο: "Ο Δέλλας θέλει έναν έμπειρο στόπερ για κάλυψη και ο Ιταλός με την επιμονή και τη λαχτάρα του να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση κάνει την ΑΕΚ

να εξετάζει ξανά την περίπτωσή του". Επίσης λόγος γίνεται και για τον Στάικο που "έχει μπει στο στόχαστρο της ΑΕΚ".

SPORTDAY

Τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της, γράφοντας πως τους "θέλει όλους", αναφερόμενη στους Κουρμπέλη, Μάνταλο, Κολοβέτσιο και Γούτα, αλλά και Στάικο! Πιο αναλυτικά τονίζεται στο ρεπορτάζ: "Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται για την ΑΕΚ η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη, η οποία δεν είναι εύκολη λόγω και του ενδιαφέροντος της Φούλαμ.

Η περίπτωση του 20χρονου αμυντικού απασχολεί έντονα την Ένωση, η οποία παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεσή του και να δεν προκύψει κάποια εξέλιξη με τον βρετανικό σύλλογο, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Το θετικό για τον «Δικέφαλο» είναι η στάση που κρατά ο παίκτης στο ενδεχόμενο να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, αφού δεν μένει αδιάφορος στην προοπτική της ΑΕΚ.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τη Ραπίντ, ο Κουρμπέλης σχεδόν αρνήθηκε ότι έχει «εμμονή» με το εξωτερικό και άφησε ανοιχτό το θέμα της ΑΕΚ.

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και όσα έλεγε σε συμπαίκτες του και πλέον δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι οι πιθανότητες της ΑΕΚ να κάνει δικό της τον παίκτη έχουν αυξηθεί.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών όπως είναι εκείνη του Πέτρου Μάτναλου.

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Γούτας για τον οποίο εκτιμούν πως έχουν αρκετές πιθανότητες. Ψηλά στο μεταγραφικό στόχαστρο βρίσκεται, επίσης, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. Η Ένωση έχει ψαχθεί για τον 21χρονο στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα και σύντομα θα ξεκινήσουν τις επαφές για την απόκτησή του.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κάνουν και άλλη κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, προκύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του 17χρονου μέσου Πασχάλη Στάικου, ο οποίος -όπως και ο Λάμπρος Θαναηλάκης- αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας των εφήβων των «πράσινων» και διεθνή με την Παίδων".

LIVE SPORT

Για τον Τσιρίλο γράφει η LIVE SPORT: "Προτιμάει Τσιρίλο, με τον Δέλλα να ζητάει τον Ιταλό στόπερ. Παραμένει σταντ μπάι ο Μπρούνο", τονίζει η εφημερίδα η οποία επίσης αναφέρει σε άλλο θέμα: "Τροπολογία για εκχώρηση στο δημόσιο των απαιτήσεων της ΑΕΚ από τον Ψωμιάδη!"

GOAL

Για τον Τσιρίλο γράφει και το Goal: "Ξανά Τσιρίλο! Επανήλθε στο προσκήνιο ο Ιταλός", αναφέρει η εφημερίδα, η οποία γράφει και για τον Στάικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα