Τσιώλης: Δεν απέχει πολύ η πρόκριση

08:11 2/8/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης και ο Σάκης Τσιώλης υπογράμμισε πως η πρόκριση δεν απέχει πολύ προσθέτοντας πως η εικόνα της ομάδας δίνει ελπίδες ενόψει της ρεβάνς στην Βιέννη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης, μίλησε
Για τον αγώνα: "Ήταν μια γιορτή για εμάς και την Αρκαδία. Θέλαμε την νίκη απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα. Στα πρώτα λεπτά, ψάχναμε τον ρυθμό μας. Ήταν το πρώτο σοβαρό μας ματς. Σιγά-σιγά πήραμε μέτρα και βάλαμε γκολ

από στημένη φάση. Σε μια ανύποπτη, όμως, στιγμή δεχτήκαμε γκολ από μια άδικη απόφαση. Θα μπορούσαμε να πάμε με το 1-0 στο ημίχρονο. Το 1-1 δίνει προβάδισμα στην Ραπίντ, όμως η απόδοση μας ήταν τέτοια που μας δίνει ελπίδες. Δεν απέχει πολύ η πρόκριση, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Μέσα στην Βιέννη, ξέρουμε τι θα συναντήσουμε. Ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο, το είδαμε και πέρσι με τον ΠΑΟΚ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και σε λίγο θα βρίσκουμε ακόμη πιο πολύ τα πατήματα μας".
Για τις μεταγραφές: "Δεν υπάρχει δυσαρέσκεια. Κάναμε πολύ πιο δυνατό ρόστερ και μπορούμε να έχουμε περισσότερες επιλογές από πέρσι. Με τον τρόπο που θα διαχειριστούμε το ρόστερ θα έρθουμε στο σημείο που θέλουμε. Στις οκτώ μέρες μέχρι την ρεβάνς, θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε καλά".
Για το αν ήταν τυχερή η Ραπίντ Βιέννης: "Αν δούμε όλο το ματς, θα διαπιστώσουμε ότι η Ραπίντ ήταν καλή στο πρώτο μόνο διάστημα. Εμείς είχαμε πιο μεγάλες ευκαιρίες. Φτάσαμε πιο κοντά στο γκολ. Όλα είναι ανοικτά για την ρεβάνς".

Keywords
Τυχαία Θέματα