Crash test για την Εθνική στον τόπο των θριάμβων της

09:32 31/5/2014 - Πηγή: AEK365


Στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας εκεί όπου πριν από δέκα χρόνια στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Πορτογαλία σε μια επανάληψη του τελικού του EURO 2004.
Πρόκειται για το πρώτο τεστ της εθνικής ομάδας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας κόντρα στην Πορτογαλία που έχει φιλοδοξίες να φτάσει ψηλά στη διοργάνωση.
Ο Φερνάντο Σάντος σκοπεύει να παρατάξει

την ομάδα σε διάταξη 4-3-3 με τον Καρνέζη τερματοφύλακα, τον Τοροσίδη δεξί μπακ, τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στόπερ και τον Χολέβα αριστερό μπακ. Ο Κατσουράνης θα είναι το αμυντικό χαφ και θα έχει μπροστά του τον Μανιάτη και τον Τζιόλη. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στο αριστερό ο Σαμαράς και στην κορυφή θα είναι ο Μήτρογλου.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.
Η Εθνική Πορτογαλίας θα έχει την συμπαράσταση 39.000 Πορτογάλων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μην αγωνίζεται, όπως και ο Πέπε, και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πάουλο Μπέντο να ξεκινάει με τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νέτο, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Μουτίνιο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Βαρέλα, Νάνι ή Ράφα και Πόστιγκα.
Στον πάγκο θα είναι οι Μπέτο, Α. Αλμέιδα, Κόστα, Αμορίμ, Καρβάλιο, Έντερ, Ο. Αλμέιδα, Βιεϊρίνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα