Κοντά σε Καραγκούνη και Άμπροουζ ο ΠΑΟ

08:55 31/5/2014 - Πηγή: AEK365

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις δυο πρώτες μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη και του Ντάρεν Άμπροουζ.
Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας συναντήθηκε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος του ανέλυσε το πλάνο και το ρόλο που θέλει να έχει ο 37χρονος

ποδοσφαιριστής στην ομάδα με τον Καραγκούνη να συμφωνεί και πλέον εκκρεμεί το οικονομικό. Πριν από το Μουντιάλ αναμένονται ανακοινώσεις για την επιστροφή του Καραγκούνη.
Ο Ντάρεν Άμπροουζ έμεινε ελεύθερος από τη Μπέρμιγχαμ και είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό με τον 30χρονο Άγγλο μέσο να έχει αγωνιστεί σε Ίπσουιτς, Νιούκαστλ, Τσάρλτον και Κρίσταλ Πάλας. Ο Παναθηναϊκός παρακολούθησε από κοντά τον Άμπροουζ στο δεύτερο μισό της σεζόν όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε δανεικός στον Απόλλωνα Σμύρνης και σε 11 παιχνίδια έβαλε 6 γκολ.
Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει για τον Άμπροουζ αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη στην παραμονή του Μεχντί Αμπέντ ή την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Άγγλο μέσο ανεξάρτητα από τις δυο υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα