9 εκ. το άνοιγμα στην ΠΑΕ Πανιώνιος

09:50 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ Πανιώνιος δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα το άνοιγμα είναι κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ.
Οι άνθρωποι που συγκροτούν την "ομάδα σωτηρίας" θεωρούν πως το χρέος είναι βιώσιμο με βασική προϋπόθεση η ΠΑΕ να υπαχθεί σε κάποια από τα ευεργετικά άρθρα με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται για υπαγωγή στο άρθρο 106 του προπτωχευτικού κώδικα αλλιώς θα προσπαθήσουν για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει άμεσα να συγκεντρωθούν τα έγγραφα που χρειάζονται για να προχωρήσει η διαδικασία για το άρθρο 106 και ακολούθως θα γίνουν επαφές με τους πιστωτές προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και να αποφευχθεί ο κίνδυνος προσφυγής στην FIFA.
Το καλό, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, είναι πως, στην προσπάθεια που γίνεται για υπαγωγή στο άρθρο 99, οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές δεν είναι πολλές όπως στην περίπτωση της ΠΑΕ Άρης.
Επιπλέον, στον Πανιώνιο εκφράζουν αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση και με την Εφορία στην οποία η ΠΑΕ χρωστάει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα