Κλοπ: Ο λογαριασμός θα γίνει στο τέλος

08:10 3/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το 3-0 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ενόψει της ρεβάνς στην Βεστφαλία αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισε πως ο λογαριασμός θα γίνει στο τέλος και πως η Ντόρτμουντ θα το παλέψει και θα προσπαθήσει να παγιδεύσει την Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε δηλώσεις του μετά τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Το ξέραμε πως δεν είχαμε και πολλές ελπίδες κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και το σημαντικότερον πλέον είναι να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι στην ρεβάνς.
Ο λογαριασμός θα

γίνει στο τέλος. Θα παλέψουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να παγιδεύσουμε την Ρεάλ. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".
Στην συνέχεια ο Κλοπ δήλωσε: "Σε σχέση με πέρσι που τους αποκλείσαμε, η Ρεάλ είναι ενισχυμένη με Μπέιλ, Ίσκο και Ιγιαραμέντι, ενώ εμείς έχουμε πολλές απουσίες.
Θα μπορούσαμε σε τρεις περιπτώσεις να σκοράρουμε, αλλά ο αντίπαλος είναι υψηλής ποιότητας και δεν τα καταφέραμε. Μέχρι τώρα τα νέα δείχνουν την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά, αλλά θα παίξουμε στην ρεβάνς και θα δούμε τι θα γίνει".

Keywords
Τυχαία Θέματα