Ζιντάν: «Του χρόνου το δέκατο Ευρωπαϊκό»

Το Champions League σημαίνει πολλά για την πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να τονίζει πως την επόμενη σεζόν οι «μερένχες» θα τα δώσουν όλα προκειμένου να το κατακτήσουν.

Ο σύμβουλος του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει η κυριαρχία της Μπαρτσελόνα, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του σε εκείνους

που πιστεύουν ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων.

«Αισθάνομαι περήφανος για τη φετινή σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε περήφανοι που σπάσαμε ρεκόρ που αφορούν τα γκολ και τους βαθμούς σε μία σεζόν. Ήταν μία ευχάριστη δοκιμασία για όλους που στηρίζουν αυτό το πλάνο», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Είχαν περάσει τρία χρόνια που δεν είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όταν είσαι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στόχος σου είναι να κοιτάς μπροστά. Είχαμε δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε. Είναι καταπληκτικό το γεγονός ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με 32 νίκες σε σύνολο 38 αγώνων», συμπλήρωσε ο «Ζιζού».

Καταλήγοντας, ο Ζιντάν αναφέρθηκε στο Champions League: «Το δέκατο είναι απαραίτητο για εμάς. Μπορεί να μην τα καταφέραμε φέτος, όμως μπορούμε να προσπαθήσουμε ξανά την επόμενη σεζόν. Δεν κοιτάμε πίσω και χρειάζεται να συγκεντρωθούμε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα