Ζευγώλης: «Έργο Χαρδαλιά…»

Ικανοποιημένος από την επίτευξη του ρεκόρ των 80 νικών εμφανίστηκε ο Γιώργος Ζευγώλης, ο οποίος υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή αυτή πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία το μεγαλύτερο μερίδιο της οποίας ανήκει στον πρόεδρο τον κ. Νίκο Χαρδαλιά. Εκείνος έφτασε την ομάδα στο υψηλό επίπεδο που έχει φτάσει, χτίζοντας ουσιαστικά μια μικρή αυτοκρατορία στο μπάσκετ και ειδικά στον χώρο του γυναικείου. Δικαιωματικά, λοιπόν, του ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Αυτό το ρεκόρ αποτελεί μια καταξίωση και ένα ακόμη «μπράβο» για την εντατική

ενασχόλησή του με την ομάδα.

Δική μας δουλειά είναι να διευρύνουμε κι άλλο το σερί των νικών. Για άλλους τα ρεκόρ έχουν μικρή σημασία, για άλλους όμως έχουν μεγάλη. Εμείς έχουμε ως στόχο να συνεχίσουμε την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας και να συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές, δημιουργώντας ένα ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί είτε από γυναικεία, είτε από ανδρική ομάδα. Ο Αθηναϊκός με την πορεία του, τις επιτυχίες του και την συνέπειά του δίνει μια διαφορετικότητα στους χαλεπούς καιρούς που διανύει γενικότερα το μπάσκετ…».

Keywords
Τυχαία Θέματα