Η Παναχαϊκή, το «χαρτάκι» και ο Ποστέκογλου

Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής, Άγγελος Ποστέκογλου μίλησε για την εμπειρία του στον πάγκο των Αχαιών.

Ο Ελληνοαυστραλός προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου έχει επιστρέψει πλέον στην πατρίδα του και εργάζεται στη Μπρισμπέιν Ρόαρ. Η «Herald Sun», λοιπόν, φιλοξένησε συνέντευξη του 46χρονου προπονητή και ο ίδιος δεν μπορούσε να μην μιλήσει για τη θητεία του στην Παναχαϊκή τις σεζόν 2007-08 και 2008-09. Ήταν, πάντως, ιδιαίτερα… αποκαλυπτικός στη μικρή αναφορά του στους «κοκκινόμαυρους». Τι δήλωσε ο Ποστέκογλου; Ότι παραιτήθηκε όταν ο πρόεδρος

της ομάδας (Κώστας Μακρής) μπήκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο κάποιου αγώνα και του έδωσε… χαρτάκι για τις αλλαγές που θα έκανε!

Μεταξύ άλλων ο Ποστέκογλου δήλωσε: «Η Πάτρα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και στην ομάδα τότε υπήρχαν προσδοκίες. Το πάθος στην ομάδα ήταν εκπληκτικό. Όταν κερδίζαμε μας σήκωναν στον αέρα από τη χαρά τους, αλλά όταν χάναμε μας... έκραζαν. Τα πηγαίναμε καλά και ήταν μια σπουδαία εμπειρία που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Είπα στον εαυτό μου, αφού μπορώ να δουλέψω εδώ, μπορώ να γυρίσω στην πατρίδα». Όσο για το διαζύγιο με τους Αχαιούς, το δημοσίευμα ανέφερε: ««Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο πρόεδρος του έλεγε τι αλλαγές να κάνει στο ημίχρονο...».

Keywords
Τυχαία Θέματα