Υποχωρούν διαρκώς οι Ρέιντζερς

Νέα ήττα, την τρίτη διαδοχική τους, γνώρισαν οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς με σκορ 4-3 στο Σικάγο απέναντι στους Σικάγο Μπλάκχοκς.

Αν και οι πρωτοπόροι της ανατολικής περιφέρειας του NHL προηγήθηκαν με 2-1 από το γκολ του Brandon Prust, στο 7:11 της τρίτης περιόδου, στην συνέχεια οι «μαυαρετοί» πέτυχαν την ανατροπή. Αρχικά ο Patrick Sharp ισοφάρισε σε 2-2 τελειώνοντας μία πανέμορφη φάση και στην συνέχεια ο Johnny

Oduya διαμόρφωσε το 3-2.

Αφού ο Patrick Kane σκόραρε σε ανυπεράσπιστη εστία, 53 δεύτερα πριν την λήξη, ο Bred Richards μείωσε σε 4-3 με το 19ο φετινό του γκολ. Οι Ρέιντζερς, όμως, δεν ισοφάρισαν στα 41 υπολειπόμενα δευτερόλεπτα και γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους και την τέταρτη τους στα πέντε τελευταία ματς.

Ακόμα, στο πρώτο 20λεπτο, ο Artem Anisimov έβαλε τους Νεοϋορκέζους μπροστά με 1-0 και στο δεύτερο ο Andrew Shaw ισοφάρισε σε 1-1. Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά η υπεροχή τους δεν μετουσιώθηκε στα απαραίτητα γκολ.

Μοιραία, για αυτούς, έμειναν στους 91 βαθμούς. Αυτοί εξασφαλίζουν διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, δεύτεροι στην Atlantic, και οκτώ από τους Μπόστον Μπρούινς, δεύτεροι στην Ανατολή.

Από την πλευρά της, η ομάδα της «πόλης των ανέμων»πέτυχε την 23η νίκη της σε 34 εντός έδρας παιχνίδια. Παράλληλα συμπλήρωσε 81 βαθμούς και εδραιώθηκε στην έκτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα